ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Marius Şumudică într-o perioadă critică: ”Era disperat!”

Autor: Traian Terzian | 29.12.2020 | 11:19
Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Marius Şumudică într-o perioadă critică: ”Era disperat!”
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit cum a ajuns să-i ajute familia antrenorului Marius Șumudică în mpmentul în care aceștia s-au infectat cu coronavirus. Sursă foto: Sport Pictures

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit cum a ajuns să-i ajute familia antrenorului Marius Șumudică în mpmentul în care aceștia s-au infectat cu coronavirus.

ADVERTISEMENT

Apropiații tehnicianului de la Gaziantep au suferit din cauza Covid-19 la începutul lunii noiembrie, iar omul de afaceri i-a ajutat cu medicamente.

La mijlocul lunii octombrie, latifundiarul din Pipera anunța că a descoperit un tratament care face minuni împotriva Covid-19 și că mulți dintre cunoscuții lui au avut virusul și au reușit să scape de el datorită unor medicamente eficient.

ADVERTISEMENT

Familia lui Marius Șumudică, ajutată de Gigi Becali în lupta cu Covid-19

”Șumi era fricos, era disperat. I-am zis să stea liniștit, pentru că virusul ăsta… e bine să te iei cu el de la început”, a declarat Gigi Becali despre ajutorul pe care l-a dat familiei lui Marius Șumudică, atunci când soţia, fiica şi tatăl antrenorului au fost testaţi pozitiv.

”Slavă Domnului că m-a învrednicit pe mine cu asta. Adică e dragostea. Am vorbit cu niște doctori, mi-au spus ce medicamente sunt bune, după care le-am adus. Aduceam eu și le luau direct spitalele”, a mai spus finanțatorul FCSB pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul de la Gazinatep şi-a arătat recunoştinţa pentru gestul patronului de la FCSB și i-a mulțumit pentru faptul că a sărit în ajutorul familiei sale: ”Gigi Becali este un om extraordinar. Mi-a salvat familia. Voiam să vă spun că nu am mai vorbit de 8 luni cu el și când a aflat că familia mea are probleme m-a sunat și m-a ajutat foarte mult”.

Gigi Becali şi Marius Şumudică nu au colaborat profesional niciodată, dar au relaţie destul de apropiată. Fostul rapidist s-a aflat la un moment dat pe lista posibililor antrenori, dar a fost refuzat vehement de fani.

ADVERTISEMENT

Patronul roş-albaştrilor şi-a manifestat deseori admiraţia pentru calităţile şi rezultatele lui Marius Şumudică.

Pe lângă membrii familiei lui Marius Șumudică, Gigi Becali i-a mai sprijinit în lupta virusului pe Dani Coman, Anamaria Prodan sau Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,15 este cota pentru „x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!