Fotbal intern

Cum l-a ajutat Gigi Becali pe Marius Şumudică într-o perioadă critică: ”Era disperat!”

29.12.2020 | 11:19
Cum la ajutat Gigi Becali pe Marius Sumudica intro perioada critica Era disperat
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a dezvăluit cum a ajuns să-i ajute familia antrenorului Marius Șumudică în mpmentul în care aceștia s-au infectat cu coronavirus.

Apropiații tehnicianului de la Gaziantep au suferit din cauza Covid-19 la începutul lunii noiembrie, iar omul de afaceri i-a ajutat cu medicamente.

ADVERTISEMENT

La mijlocul lunii octombrie, latifundiarul din Pipera anunța că a descoperit un tratament care face minuni împotriva Covid-19 și că mulți dintre cunoscuții lui au avut virusul și au reușit să scape de el datorită unor medicamente eficient.

Familia lui Marius Șumudică, ajutată de Gigi Becali în lupta cu Covid-19

”Șumi era fricos, era disperat. I-am zis să stea liniștit, pentru că virusul ăsta… e bine să te iei cu el de la început”, a declarat Gigi Becali despre ajutorul pe care l-a dat familiei lui Marius Șumudică, atunci când soţia, fiica şi tatăl antrenorului au fost testaţi pozitiv.

ADVERTISEMENT

”Slavă Domnului că m-a învrednicit pe mine cu asta. Adică e dragostea. Am vorbit cu niște doctori, mi-au spus ce medicamente sunt bune, după care le-am adus. Aduceam eu și le luau direct spitalele”, a mai spus finanțatorul FCSB pentru Pro TV.

Tehnicianul de la Gazinatep şi-a arătat recunoştinţa pentru gestul patronului de la FCSB și i-a mulțumit pentru faptul că a sărit în ajutorul familiei sale: ”Gigi Becali este un om extraordinar. Mi-a salvat familia. Voiam să vă spun că nu am mai vorbit de 8 luni cu el și când a aflat că familia mea are probleme m-a sunat și m-a ajutat foarte mult”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali şi Marius Şumudică nu au colaborat profesional niciodată, dar au relaţie destul de apropiată. Fostul rapidist s-a aflat la un moment dat pe lista posibililor antrenori, dar a fost refuzat vehement de fani.

Patronul roş-albaştrilor şi-a manifestat deseori admiraţia pentru calităţile şi  rezultatele lui Marius Şumudică.

ADVERTISEMENT

Pe lângă membrii familiei lui Marius Șumudică, Gigi Becali i-a mai sprijinit în lupta virusului pe Dani Coman, Anamaria Prodan sau Dănuț Lupu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,15 este cota pentru „x la pauză”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT