Fotbal international

Cum l-a convins Cristiano Ronaldo pe Radu Drăgușin să rămână la Juventus: ”Îi dă sfaturi”

16.04.2021 | 23:10
Cum la convins Cristiano Ronaldo pe Radu Dragusin sa ramana la Juventus Ii da sfaturi
Fundașul Radu Drăgușin și-a prelungit de curând contractul cu Juventus Torino, iar unul dintre cei care au contribuit la decizia internaționalului de tineret să rămână la campioana din Serie A a fost chiar Cristiano Ronaldo. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Fundașul Radu Drăgușin și-a prelungit de curând contractul cu Juventus Torino, iar unul dintre cei care au contribuit la decizia internaționalului de tineret să rămână la campioana din Serie A a fost chiar Cristiano Ronaldo.

Deși a avut mai multe oferte interesante, până la urmă românul a acceptat oferta ”Bătrânei Doamne” și și-a prelungit angajamentul până în 2025.

ADVERTISEMENT

Decizia jucătorului de 19 ani a fost lăudată de presa din Peninsulă, care îl consideră viitorul lui Juventus.

Radu Drăgușin, sfătuit de Cristiano Ronaldo să nu plece de la Juventus

Radu Drgăușin este unul dintre tinerii de prespectivă de la Juventus care a reușit să urce la prima echipă, iar superstarul Cristiano Ronaldo l-a îndrăgit imediat și încearcă să-l ajute cu sfaturi.

ADVERTISEMENT

”Când a ajuns la Juventus a fost ceva neașteptat, un vis care i s-a împlinit. Acum a ieșit din anonimat, joacă la echipa mare, nu mai e un copil, este un profesionist în toată puterea cuvântului. Nu se aștepta să rămână la Juventus atunci când a venit, dar acum nu mai vrea să plece”, a declarat impresarul Florin Manea.

”A avut oferte unde i s-a promis că va juca mai mult, dar a fost dorința lui să continue. A tras ca să ajungă la echipa mare, speră să prindă din ce în ce mai multe minute pe teren. Ascultă de vedetele din vestiar, a primit sfaturi și de la Cristiano Ronaldo, dar și de la Bonucci și Chiellini”, a spus Manea pentru Radio Bianconera.

ADVERTISEMENT

Van Dijk, idolul lui Drăgușin

”I-am spus să ‘fure’ cât mai multe de la asemenea jucători de clasă, mi-a spus că a învățat multe chestii tactice. Andrea Pirlo vorbește foarte frumos despre el, iar Radu este un băiat cu capul pe umeri și modest.

Nu am mai văzut unul ca el, care înțelege repede și muncește ca să ajungă și mai sus. Idolul lui rămâne Virgil Van Dijk, apoi se ia după Bonucci și Chiellini, sunt fundași de top”, a încheiat Florin Manea.

ADVERTISEMENT

Presa din Peninsulă scrie de mai multă vreme că este momentul unei schimbări de strategie la Juventus, campioana Italiei în ultimii 9 ani. Sursa menționată l-a nominalizat pe Radu Drăgușin ca făcând parte din noul proiect al grupării din Torino.

ADVERTISEMENT