Sport

Cum l-a convins Emil Săndoi pe Gigi Becali să-l transfere pe Marco Dulca la FCSB: „I-am spus că e un profesionist desăvârşit!” Exclusiv

Emil Săndoi (57 de ani) a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK discuția cu patronul FCSB legată de transferul mijlocașului central Marco Dulca (23 de ani) la FCSB.
04.08.2022 | 21:25
Cum la convins Emil Sandoi pe Gigi Becali sal transfere pe Marco Dulca la FCSB Iam spus ca e un profesionist desavarsit Exclusiv
Emil Săndoi l-a antrenat pe Marco Dulca timp de 2 ani. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Gigi Becali continuă seria transferurilor spectaculoase, iar patronul FCSB-ului a dezvăluit în direct următoarea țintă: Marco Dulca.

Marco Dulca, următorul transfer al FCSB. Emil Săndoi a comentat mutarea pentru FANATIK: „Da, am vorbit cu domnul Becali”

FANATIK l-a contactat pe Emil Săndoi, fostul antrenor al celor de la Chindia Târgoviște, pentru a afla mai multe detalii despre transferul lui Marco Dulca la FCSB: „Da, am vorbit cu domnul Becali. Mi-am spus părerea despre Marco Dulca pentru că am lucrat cu el doi ani”.

ADVERTISEMENT

Emil Săndoi consideră că Marco Dulca poate exploda la FCSB și are mare încredere în calitățile sale: „A progresat foarte mult în ultimul timp. Dânsul știe că el a început să joace la Chindia de când am fost eu antrenor. I-am spus că a crescut mult și că e un jucător profesionist, care are în continuare un mare potențial”.

Ba mai mult, antrenorul în vârstă de 57 de ani e de părere că Gheorghe Hagi și-a pus și el amprenta foarte mult asupra lui Marco: „Nu va fi ușor pentru el, dar sper să crească în continuare. A evoluat mult și cât a fost antrenat de Gică Hagi. Mă bucur că se va face transferul. Încă o dată, e un profesionist desăvârșit și e preocupat doar de fotbal. Sunt importante aceste aspecte. Îi urez mult baftă acolo”, a declarat Emil Săndoi, în exclusivitate pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit în direct detaliile transferului lui Marco Dulca la FCSB: „L-am văzut de câteva ori”

Mijlocașul defensiv în vârstă de 23 ani va semna cu FCSB, iar Gigi Becali a anunțat că va achita dâmbovițenilor clauza de reziliere de 250.000 de euro: „Pe unul îl vedeți mâine la antrenament. Unul dintre ei o să fie anunțat într-o oră jumate, două ore. E vorba despre un mijlocaș… stai că vi-l zic. E Dulca. Ne-am înțeles cu băiatul”.

Gigi Becali l-a convins pe Cristi Dulca, deși Marco era foarte aproape de un transfer în Bundesliga 2: „L-am văzut de câteva ori, după care l-am văzut la un interviu la voi că pleacă, l-am sunat pe tatăl lui și spune că urma să plece în Germania, iar eu i-am spus că dacă nu semnează acolo, să fie tare pe poziție la negocieri că eu îl iau aici. L-a vrut Hoffenheim, dar îl trimitea în Portugalia. Eu i-am plătit clauza de reziliere”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a explicat că Emil Săndoi l-a convins să îl transfere pe Marco Dulca: „Mi-a spus că e foarte bun jucător”

Gigi Becali a dezvăluit în direct la Digi Sport că Emil Săndoi și Mirel Rădoi l-au convins să îl aducă pe Marco Dulca:

„Și eu spun! Eu l-am sunat pe Dulca, l-am sunat și pe Mirel, și pe Săndoi. L-am sunat pe Săndoi noaptea, mi-a spus că e foarte bun jucător. L-am sunat și pe Mirel Rădoi, el mi-a spus că l-a lăsat pe listă la echipa națională când a plecat, ca idee”.

ADVERTISEMENT
  • 900.000 de euro e cota lui Marco Dulca conform Transfermarkt

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru ”ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la CS Mioveni – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT