Fotbal intern

Cum l-a copiat Dennis Man pe Cristiano Ronaldo! A cheltuit 100 de mii de euro ca să fie la fel ca idolul său

26.09.2018 | 12:21
Cum la copiat Dennis Man pe Cristiano Ronaldo A cheltuit 100 de mii de euro ca sa fie la fel ca idolul sau
ADVERTISEMENT

Nu a durat prea mult de la anunțul lui Cristiano Ronaldo și Dennis Man l-a și copiat pe atacantul portughez! Jucătorul, transferat în această vară de la Real Madrid la Juventus, în schimbul a 112 milioane de euro, și-a postat pe o rețea de socializare noua mașină de lux. Acum a venit rândul lui Man să-și cumpere fix același bolid ca al portughezului. Vedeta FCSB-ului a investit nu mai puțin de 100 de mii de euro și a cumpărat ultimul model 4×4 al celor de la Mercedes.

De altfel, Dennis Man a rămas stăpân peste parcarea roș albaștrilor după ce de la FCSB a plecat Denis Alibec. Jucătorul în care Gigi Becali își pune toate speranțele să doboare recordul de transferuri din Liga 1, este de altfel, un pasionat al mașinilor puternice. A dovedit acest lucru și prin faptul că de la venirea în București a condus, aproape de fiecare dată, numai bolizi din clasa lux.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Work done ????

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Cum l-a copiat Dennis Man pe Cristiano Ronaldo!

Pe data de 6 septembrie 2016, Dennis Man a fost transferat de FCSB de la UTA Arad. Contractul său a fost făcut pentru un an de zile, cu opțiune de prelungire pentru încă cinci sezoane dacă jucătorul urma să dea randament. Mai mult de atât, Gigi Becali i-a fixat și o clauză de reziliere uriașă jucătorului. 50 de milioane de euro trebuie să plătească orice club dorește să-l achiziționeze pe Dennis Man atât timp cât jucătorul se află sub contract cu FCSB.

După o scurtă perioadă la echipa a doua a roș albaștrilor, Dennis Man a fost promovat la prima formație. Au urmat nu mai puțin de 48 de partide în tricoul FCSB-ului, formație pentru care a și marcat de 15 ori. În martie 2018, Man a fost convocat în premieră la echipa națională a României pentru partidele amicale cu reprezentativele Israelului și Suediei. Contra nordicilor a și debutat într-o întâlnire câștigată de tricolori, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

2 prezențe are Dennis Man în tricoul echipei naționale