Life

Cum l-a distrus Remus pe Alin, la Survivor România! Faimosul i-a sabotat pe Războinici, în somn

Remus Boroiu, captivul Războinicilor, l-a distrus pe Alin Chirilă! I-a sabotat la Survivor România, iar echipa Faimoșilor a câștigat jocul.
14.03.2023 | 20:56
Cum la distrus Remus pe Alin la Survivor Romania Faimosul ia sabotat pe Razboinici in somn
Remus Boroiu l-a sabotat pe Alin Chirilă la Survivor România. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

La Survivor România, prima noapte cu un captiv în trib nu a decurs așa cum se așteptau Războinicii. Fără să vrea, Remus Boroiu i-a sabotat, iar tribul albastru a ajuns să piardă imunitatea. Chiar și așa, au fost momente la joc când Faimoșii l-au considerat cam prea apropiat de rivali.

Remus Boroiu l-a distrus pe Alin Chirilă la Survivor România. Sabotați, Războinicii au pierdut imunitatea în fața Faimoșilor

Războinicii de la Survivor România s-au bucurat din cale afară că au câștigat jocul pentru captivitate. L-au scos din tribul pe Remus Boroiu, asta pentru că Faimosul este considerat unul dintre concurenții de bază, cel puțin de echipa albastră.

ADVERTISEMENT

Fericirea nu a durat foarte mult, însă. Fără să vrea, Remus i-a sabotat. A sforăit toată noaptea, fără oprire, iar lipsa somnului i-a distrus pe Alin Chirilă și pe Alexandra Porkolab, iar efectele s-au văzut la finalul zilei.

„Nu este prea plăcut să dormi cu un Faimos la baracă, care mai este și captiv, nu numai că e Faimos. A sforăit toată noaptea”, s-a plâns Alexandra Porkolab imediat ce s-a făcut dimineață în tabăra de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Suflă-ți mucii, fă ceva! Dar mie nu-mi mai sforăi, frate! Eu mâine ce fac? Am traseu și tu sforăi aici să nu pot dormi?!”, a reacționat Alin Chirilă, cel mai eficient concurent de la Survivor România.

În apărarea lui, Remus Boroiu a afirmat că de vină au fost temperaturile scăzute în care a fost nevoit să se odihnească. „Am dormit în pantaloni scurți azi noapte. Și a fost frig. N-am pături”.

ADVERTISEMENT

Războinicii au pierdut imunitatea. Alin Chirilă a fost propus spre eliminare

Se pare, însă, că faptul că nu s-au odihnit i-a afectat pe Războinicii de la Survivor România 2023. Au intrat încrezători pe traseu și chiar au câștigat un joc. Este vorba, însă, despre jocul de licitație.

Pentru prima dată în istoria Survivor România, concurenții au avut șansa să câștige bani, cu care apoi și-au cumpărat fie mâncare, fie produse pentru igienă. Astfel, unii au avut șansa să se bucure de chips-uri, cartofi prăjiți sau sandwich-uri, iar alții de șampon.

ADVERTISEMENT

Totuși, la adevăratul joc care contează, cel pentru imunitate, Războinicii au pierdut. Andreea Moromete și Dan Ursa au câștigat colanul individual, nominalizându-i pe Lucianna Vagneti, respectiv pe Robert Moscalu.

Alin Chirilă însă a fost nominalizarea colectivă a grupului. Cu toate că se află în fruntea clasamentului, aducând mereu puncte echipei sale, a fost din nou invocată atitudinea sa. Alexandra Ciomag, de pildă, nu poate trece peste agresivitate.

Remus Boroiu, tratat mai bine de Războinici decât de tribul său

În ceea ce-l privește pe Remus Boroiu, situația arată, totuși, că Războinicii îl tratează mai bine decât propria sa echipă. Deși i-au dat sarcini, precum să fie responsabil cu cocosul, tribul albastru de la Survivor nu se poartă urât cu el.

Concurenții profită de prezența lui pentru a afla secrete din interiorul echipei de Faimoși, dar același lucru își dorește să-l facă și Remus. Cu toate acestea, deși sunt rivali în concurs, Războinicii i-au permis acestuia să stea cu ei la masă și să se bucure de recompensa câștigată cu o zi în urmă.

Cu toate că Remus vrea să-și ajute echipa, vechile probleme au ieșit la iveală. După ce Faimoșii au pierdut jocul pentru licitație, Faimosul s-a plâns în fața Războinicilor că aceștia nu înțeleg nici după două luni ce se petrece la Survivor România.

„Când ești în echipa aia și vezi așa ceva, îți vine să pleci acasă. Și asta mi se par iar foarte interesant. Că eu am atâtea lucruri obiective de spus și chiar detalii care contează. N-am văzut pe nimeni vreodată… Nu mai zic să mă întrebe, dar măcar să facă liniște când vreau să zic ceva”, a spus Faimosul de la Survivor România 2023.

Colegii lui au auzit acest lucru: „În locul lui n-aș vorbi, frate. Nu-l înțelegem. Poate când o să vină el aicea o să ne poată lumina”. În același timp, Războinicii l-au încurajat și chiar au sugerat să rămână cu ei, pentru că o să fie ascultat.

ADVERTISEMENT
"Şi-au ales locul, nu s-au dus la întâmplare". Două fete de 15 ani au murit după ce s-ar fi aruncat de pe un turn, în Hunedoara. Una dintre ele ar fi lăsat un bilet de adio
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din...
Recordul lui Leo Messi e istorie! S-a semnat cel mai mare contract din lumea sportului
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor...
Cât de frumoasă este fosta soţie a fiului lui Ion Ţiriac. Mama singurilor nepoţi ai miliardarului arată răvăşitor la 41 de ani
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Irina Loghin apariție surprinzătoare la 84 de ani. Fotografie în costum de baie
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru...
„Am spart gheața! România merită în Schengen”. Austria acceptă ridicarea granițelor aeriene pentru România, cu câteva condiții
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate...
O monedă românească valorează cât o garsonieră. Cine o are în casă poate spune că l-a lovit norocul
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română