Fotbal intern

Cum l-a impresionat Florentin Matei pe Gigi Becali: “Credeţi că am venit pentru bani?” Ce i-a zis mijlocaşul l-a lăsat mască pe patronul FCSB

24.02.2019 | 17:31
Cum la impresionat Florentin Matei pe Gigi Becali Credeti ca am venit pentru bani Ce ia zis mijlocasul la lasat masca pe patronul FCSB

I-a spus întâi Messi, apoi l-a izgonit de la echipă. În această iarnă, cei doi au ajuns să lucreze din nou împreună. Cum l-a impresionat Florentin Matei pe Gigi Becali în momentul în care a semnat cu FCSB.

Considerând că i-a făcut o ofertă de nerefuzat, mai ales că existau oameni în jur care îl sfătuiau să nu îi dea un salariu prea mare, Becali a rămas surprins când Matei i-a făcut o dezvăluire şoc!

Cum l-a impresionat Florentin Matei pe Gigi Becali! A refuzat 40 de mii de euro pe lună pentru FCSB

Florentin Matei a semnat cu formaţia roş-albastră în această iarnă. Rămas liber de contract după despărţire de arabii de la Ittihad Kalba, Matei a parafat un contract până în 2022 cu FCSB.

Gigi Becali l-a convins să revină în România cu un salariu important pentru Liga 1, 20.000 de euro pe lună, şi a crezut că acesta a fost principalul motiv pentru care Matei a semnat cu echipa lui.Cum l-a impresionat Florentin Matei pe Gigi Becali

FANATIK a aflat cum l-a impresionat mijlocaşul de 25 de ani pe patron. Aflând că există anumite discuţii legate de partea financiară, mai ales că existau binevoitori care îi transmiteau lui Becali că salariul lui Matei e exagerat, fotbalistul i-a dezvăluit lui Becali un amănunt uluitor: pentru a semna cu FCSB a refuzat o ofertă spectaculoasă de la Ferencvaros!

Jucătorul primise de la unguri 40.000 de euro pe lună, dar şi o primă de instalare importantă, de 100.000 de euro! El a ales însă cu inima, dorind să demonstreze că este un fotbalist valoros, mai ales că avea în minte perioadă petrecută în timpul junioratului la Steaua: “Dacă mă gândeam la bani, aş fi semnat cu Ferencvaros”, a fost mesajul lui Matei.

Florentin Matei Concordia Chiajna
Florentin Matei a fost schimbat de Mihai Teja la pauza meciului cu Concordia Chiajna

L-a impus titular, apoi l-a criticat la victorie

Evoluţiile lui Matei în tricoul FCSB nu l-au mulțumit pe deplin pe Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor l-a lăudat după prima partidă din 2019, egalul cu Dunărea Călărași, și i-a cerut lui Mihai Teja să îl folosească titular.

Eu cred că am dat lovitura, şi o să vedeţi dacă mă pricep la fotbal, cu Matei. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi dupa pui ce vrei tu! Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu, scrie-l pe Matei pe tablă”, a declarat Becali.

Florentin Matei Hermannstadt
Florentin Matei a fost criticat de Gigi Becali după prestația cu Hermannstadt

Minunea nu a durat mult, iar mijlocașul a fost aspru criticat de finanțator după victoria cu Hermannstadt: “Eu cred că Hora este cel mai reușit transfer al meu din această iarnă, din toate trei. Matei m-a dezamăgit”, a afirmat Becali. În fine, după ultimul joc, egalul cu Chiajna, afaceristul a părut că nu e foarte interesat de soarta fotbalistului, înlocuit la pauză de Teja. “Nu știu de ce nu l-a schimbat pe Tănase și l-a schimbat pe Matei. Nu v-am spus că nu mă bag? Cred că era supărat pentru rezultat. Mă interesează de ce era supărat Matei?”, a puncat Becali.

Tags: