Fotbal intern

Cum l-a “lucrat” Alexandru David pe Claudiu Niculescu! Mesaje cu Mircea Rednic înainte de Botoşani – Dinamo

13.10.2018 | 12:15
Cum la lucrat Alexandru David pe Claudiu Niculescu Mesaje cu Mircea Rednic inainte de Botosani  Dinamo

Mircea Rednic s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă pentru a prelua echipa, iar FANATIK.RO a aflat cum l-a “lucrat” Alexandru David, preşedintele echipei FC Dinamo Bucureşti, pe Claudiu Niculescu, iar toată povestea a început în momentul în care patronul echipei din “Ştefan cel Mare” a început negocierile cu Florin Prunea.

Claudiu Niculescu a rezistat două etape pe banca tehnică a lui Dinamo în Liga 1 Betano, iar oficialii din “Ştefan cel Mare” au făcut tot posibilul ca să scape de antrenorul în vârstă de 42 de ani. Antrenorul “câinilor” a picat la mijloc într-un conflict pentru putere dintre Alexandru David, Bogdan Bălănescu şi Florin Prunea.

Cum l-a “lucrat” Alexandru David pe Claudiu Niculescu

La negocierile dintre Ionuţ Negoiţă şi Florin Prunea, fostul portar al echipei naţionale a României i-a cerut patronului din “Ştefan cel Mare” să-l lasă să deţină toată puterea la club, iar acest lucru făcea ca Alexandru David şi Bogdan Bălănescu să iasă din schemă şi să nu mai aibă niciun cuvânt de spus la echipă. Astfel, cei doi au făcut o strategie pentru ca să nu fie afectaţi de viitoarele mutări din club, iar singurul care îi putea salva era Mircea Rednic.

FANATIK.RO a aflat că Alexandru David, preşedintele lui FC Dinamo Bucureşti, îi trimitea SMS-uri lui Mircea Rednic înaintea meciului pierdut de dinamovişti la Botoşani, scor 0-2, iar oficialul din “Ştefan cel Mare” îi cerea “Puriului”, rămas liber de contract după ce a fost demis de la Al Faisaly, să revină la Dinamo. Odată cu înţelegerea dintre Mircea Rednic şi Ionuţ Negoiţă, antrenorul în vârstă de 56 de ani va prelua toată puterea la club, iar finanţatorul echipei nu va mai avea nevoie de Florin Prunea.

“Nu e niciun secret! Am negociat cu cei de la Dinamo! Nu suntem departe. Nu e o problemă financiară pentru că lucrurile sunt clare. Sunt niste detalii de pus la punct. Pentru mine este importantă fişa postului. Cu ce o să mă ocupă? O să fiu peste tot în club”, spunea Florin Prunea.

Claudiu Niculescu şi Alexandru David la o conferinţă de presă susţinută la Dinamo