Fotbal intern

Cum l-a pierdut FCSB pe Ionuţ Radu. “Sperăm să nu se mai întâmple!”

04.12.2018 | 15:30
Cum la pierdut FCSB pe Ionut Radu Speram sa nu se mai intample

Ionuţ Radu a plecat de la FCSB la Dinamo în 2012, iar preşedintele de imagine a vicecampioanei României, Helmuth Duckadam, a dezvăluit cum l-a pierdut Gigi Becali pe unul dintre cei mai buni jucători ai naţionalei României U21.

După spusele lui Helmuth Duckadam, Ionuţ Radu a plecat de la FCSB după ce Gigi Becali a decis să desfiinţeze Academia, atunci când gruparea finanţată de latifundiarul din Pipera a fost evacuată din Ghencea.

Duckadam ştie cum l-a pierdut FCSB pe Ionuţ Radu

Nu e aşa…El a plecat de la Steaua când s-a desfiinţat Academia, când am fost evacuaţi din Ghencea, când practic nu aveam unde să ne antrenăm şi ne pregăteam la un liceu. Am pierdut atunci jucători foarte buni, unii de naţională, au plecat spre Dinamo sau spre alte cluburi, unde aveau alte condiţii. Asta este. Sperăm ca asta să nu se mai întâmple. Acum avem o bază frumoasă”, a explicat Duckadam la Pro Sport.

Ionuţ Radu şi Alex Paşcanu se bucură la finalul unui meci jucat pentru România U21

În vârstă de 21 de ani, Ionuţ Radu a ajuns la Genoa în perioada de mercato din vară, după ce a fost transferat de la Inter pentru 8 milioane de euro. Portarul din Serie A este liderul echipei naţionale a României şi a fost decisiv în preliminariile pentru Campionatul European din 2019 care va avea loc în Italia şi San Marino.

  • 5.000.000 de euro este cota Ionuţ Radu, conform transfermarkt.com
  • 8.000.000 de euro a plătit Genoa pentru Ionuţ Radu