Fotbal intern

Cum l-a ratat Timişoara la potou pe Torje: „Impresarul l-a vrut aici”

Antrenorul lui ACS Poli Timişoara a comentat decizia lui Gabriel Torje de a semna cu Dinamo Bucureşti.
02.02.2018 | 20:41
Cum l-a ratat Timişoara la potou pe Torje: „Impresarul l-a vrut aici”

Ionuţ Popa, antrenorul celor de la ACS Poli Timişoara, susţine că impresarul internaţionalului român ar fi vrut ca Torje să ajungă pe malul Begăi, dar decizia finală i-a aparţinut mijocaşului:”Torje până în ultimul moment a vrut să joace la Dinamo, impresarul l-a vrut la Timişoara. Fiecare jucător îşi alege drumul lui în viaţă.”

Epopeea întoarcerii lui Torje în ţară s-a încheiat vineri când mijlocaşul a ales să semneze cu Dinamo Bucureşti. El a semnat un contract valabil până în vară şi va primi 10.000 de euro pe lună. Cu toate acestea, impresarul lui Torje ar fi dorit ca acesta să semneze cu ACS Poli Timişoara. 

Ionuţ Popa, nemulţumit de arbitri la primul meci din 2018

ACS Poli a pierdut primul meci oficial din 2018. TImişorenii au jucat la Ploieşti, în compania lui Sepsi OSK. Tabela a indicat la finalul meciulul scorul de 1-0, după un gol înscris de Atilla Hadnagy, în minutul 87. Popa este însă nemulţumit de maniera de arbitraj. El reclamă o fază în care Ousmane VIera l-a faultat pe Alin Şeroni şi a primit doar cartonaş galben, în timp ce jucătorul Timişoarei a ieşit accidentat de pe teren. 

”În minutul 64 trebuia eliminat Viera. Dacă îi dai galben la jocul ăsta brutal, înseamnă că era vinovat. Aţi văzut cum arăta piciorul lui? Agresiv merge să joci, dar brutal nu. Timişoara i-a călcat în picioare când au venit la noi? Au fost mai buni, au alergat mai mult, dar totul s-a rupt în minutul 64 când l-am schimbat pe Şeroni”, a spus Ionuţ Popa, la finalul partidei cu Sepsi. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri