Fotbal international

Cum l-a readus Simone Inzaghi în lot pe Ștefan Radu după scandalul cu oficialii lui Lazio: ”S-au închis două ore într-un bar”

02.03.2020 | 15:18
Cum la readus Simone Inzaghi in lot pe Stefan Radu dupa scandalul cu oficialii lui Lazio Sau inchis doua ore intrun bar
ADVERTISEMENT

Fundașul Ștefan Radu a fost la un pas să plece de la Lazio Roma în vara anului trecut după un scandal de proproții cu directorul sportiv Igli Tare, iar cel care a reușit să-l readucă în lot a fost antrenorul Simone Inzaghi.

Cum l-a readus Simone Inzaghi în lot pe Ștefan Radu după scandalul cu oficialii lui Lazio

Cotidianul Corriere dello Sport scrie că Simone Inzaghi este cel care a reușit să-l aducă pe Ștefan Radu în lotul lui Lazio, deși oficialii clubului erau hotărâți să-l dea afară după scandalul cu Igli Tare.

ADVERTISEMENT

”Visul de titlu pentru Lazio continuă, iar marele merit este al lui Simone Inzaghi. Există un episod cheie care a cimentat și mai mult grupul: reintegrarea lui Radu”, scrie publicația italiană.

”Antrenorul i-a explicat drumul corect”

”Înainte de cantonamentul de la Auronzo di Cadore, Ștefan Radu era practic scos din proiectul lazialilor. Însă în acel moment a intervenit Inzaghi și l-a chemat pe român la o întâlnire secretă”, au mai notat italienii.

ADVERTISEMENT

”Cei doi s-au închis două ore într-un bar, departe de ochii indiscreți, iar antrenorul i-a explicat drumul corect pentru o împăcare cu conducătorii. Cinci zile mai târziu, Radu pleca alături de colegi în cantonament”, se mai arată în material.

”Radu este acum coloana vertebrală a defensivei”

”O reintegrare dorită de Inzaghi și de întreaga echipă. Radu este acum coloana vertebrală a defensivei și joacă la un nivel foarte înalt. Și acum, cu toții se gândesc la titlu”, se încheie articolul.

ADVERTISEMENT

Simone Inzaghi, fost coleg de cameră cu Ștefan Radu, a insistat ca fotbalistul român să rămână la club și a fost mediatorul dintre cele două părți aflate în conflict. În cele din urmă, Radu și-a cerut scuze și securea războiului a fost îngropată.

Radu, scandal de proporții cu Igli Tare

Presa italiană a scris că motivul pentru care  Lazio a vrut să se despartă în această vară de Ștefan Radu a fost un conflict pe care acesta l-a avut cu coechipierii săi Wallace și Bastos.

ADVERTISEMENT

Românul a fost deranjat de faptul că cei doi râdeau la dușuri după un meci pierdut și i-a certat. Chemat la o discuție de directorul sportiv Igli Tare, Radu i-ar fi transmis un mesaj dur: ”Am jucat şi accidentat, din acest moment joc doar dacă sunt foarte bine”lucru care l-a înfuriat foarte tare pe oficial.

ADVERTISEMENT