Fotbal intern

Cum l-a refuzat Edi Iordănescu pe Gigi Becali: „I-a dat un SMS lui Meme și i-a scris asta”

04.06.2019 | 21:12
Cum la refuzat Edi Iordanescu pe Gigi Becali Ia dat un SMS lui Meme si ia scris asta

Bogdan Andone este noul antrenor de la FCSB, după ce Edi Iordănescu l-a refuzat pe Gigi Becali, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK

Cum l-a refuzat Edi Iordănescu pe Gigi Becali

Patronul de la FCSB a explicat și cum a fost refuzat de antrenorul de la Gaz Metan. Becali spune că Edi Iordănescu i-a trimis un SMS lui Mihai Stoica prin care a anunțat că nu poate plăti clauza de 120.000 de euro pe care o are la Mediaș.

Edi nu mi-a zis de ce a refuzat oferta. Nu mi-a dat niciun răspuns. L-am sunat, dar nu mi-a răspuns. Știu că i-a dat un mesaj lui Meme în care a scris că are o clauză de 120 de mii de euro și nu poate să o plătească. A mai spus că vrea 240 de mii de euro în cont și că nu se atinge de ei dacă nu ia campionatul. M-a încântat ideea, nici nu mă mai băgam la echipă, veneam doar la stadion și atât. Cum era să-l dau afară dacă muncea pe gratis. I-am acceptat tot ce mi-a cerut. Când a venit la mine, mi-a spus că ia campionatul cu Gaz Metan dacă are patru jucători de la FCSB” – a spus Gigi Becali la Digisport.

Becali a vorbit și despre schimbări de lot. Patronul de la FCSB a confirmat FANATIK și spune că se va despărți de Florentin Matei. În schimb, este tot mai aproape de a-l transfera pe Bradley De Nooijer, fundașul celor de la Viitorul.

„Pe Matei îl dau gratis. Am trimis emisari să-l convingă pe De Nooijer. Băiatul e plecat în străinătate, în vacanță. Eu zic că ne-am înțeles. ” – a spus Gigi Becali la Digisport.

FCSB va intra încă din primul tur preliminar din Europa League, iar primul meci este programat pe 11 iulie, cu trei zile înainte de începerea campionatului.

Tags: