Fotbal intern

Cum l-a salvat Marinos Ouzounidis pe Ştefan Baiaram. Era mai mult rezervă în mandatul lui Papură

Cum la salvat Marinos Ouzounidis pe Stefan Baiaram Era mai mult rezerva in mandatul lui Papura
ADVERTISEMENT

Ştefan Baiaram a marcat primul său gol în Liga 1 în partida cu FC Botoşani şi a adus toate cele trei puncte pentru Universitatea Craiova. Oltenii se apropie la patru puncte de primele două clasate, FCSB şi CFR Cluj.

Baiaram a fost titular la Universitatea Craiova în toate cele cinci partide de la venirea lui Marinos Ouzounidis. Este clar unul dintre favoriţii antrenorului grec şi iată că reuşeşte să îi răsplătească încrederea.

ADVERTISEMENT

În mandatul lui Corneliu Papură, Ştefan Baiaram devenise un jucător de plan secund pentru Universitatea Craiova. Ajunsese să fie introdus doar în finalurile de meci, sau chiar să fie uitat pe banca de rezerve.

Ștefan Baiaram a jucat doar 77 de minute în Liga 1 în cele 10 meciuri din mandatul lui Corneliu Papură la Craiova

Doar 77 de minute a strâns Ştefan Baiaram în cele 10 partide din Liga 1 în care Corneliu Papură a stat pe bancă în acest sezon de Liga 1. A fost titular doar în partida cu FCSB, dar mai mult pentru a fenta regula U21. Era înlocuit în minutul 30, de Andrei Ivan.

ADVERTISEMENT

La numirea lui Corneliu Papură, Ștefan Baiaram era infectat cu noul coronavirus. Din acest motiv a ratat meciul de debut al lui “Papi”, chiar cu FC Botoșani. 0-0 în deplasare a fost atunci.

Folosit foarte puțin, Ștefan Bairam nu a putut să livreze în mandatul lui Papură. A avut zero pase de gol și zero goluri marcate atâta timp cât a fost antrenat de Papură în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Imediat după plecarea lui Papură, Ștefan Baiaram a început să își arate adevăratul talent. A fost trimis în primul 11 de Dragoș Bon la partidele cu Poli Iași și Dinamo. Și a reușit câte o pasă decisivă în fiecare dintre partide.

Marinos Ouzounidis a continuat să îi acorde încredere lui Baiaram și l-a folosit mereu titular. Asta chiar dacă fotbalistul de 19 ani, cu o poveste de viață emoționantă, nu reușea să contribuie decisiv. Grecul nu și-a pierdut răbdarea și iată că acum Craiova obține o victorie extrem de importantă datorită lui Baiaram.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a acumulat 50 de puncte în Liga 1 și se apropie la patru puncte de primele două clasate, FCSB și CFR Cluj. Oltenii joacă pe terenul lui Gaz Metan Mediaș în etapa următoare.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaş – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru “X la pauză”. Vezi aici toate cotele

ADVERTISEMENT