Life

Cum l-a sărbătorit Meghan Markle pe fiul ei și al Prințului Harry de ziua sa. Tatăl lui s-a grăbit să ajungă acasă de la încoronare

Cum l-a sărbătorit Meghan Markle pe fiul ei și al Prințului Harry de ziua sa. Micuțul Archie a împlinit patru ani chiar în ziua încoronării.
09.05.2023 | 15:30
Cum la sarbatorit Meghan Markle pe fiul ei si al Printului Harry de ziua sa Tatal lui sa grabit sa ajunga acasa de la incoronare
Cum l-a sărbătorit Meghan Markle pe fiul ei și al Prințului Harry. Foto: Colaj Fanatik / Hepta
ADVERTISEMENT

Chiar de ziua încoronării Regelui Charles a avut loc și ziua fiului prințului Harry și a lui Meghan Markle. Micutul Archie a fost sărbătorit în mare fel de mama lui, care a decis să rămână acasă.

Cum l-a sărbătorit Meghan Markle pe fiul ei și al Prințului Harry

Ducesa nu a vrut să participe la încoronarea Regelui Charles și s-a ocupat în acest fel de petrecerea de patru ani a primului său născut.

ADVERTISEMENT

Tocmai de aceea și Prințul Harry s-a grăbit foarte tare pentru a ajunge din nou acasă după ce a luat parte la încoronarea tatălui său în Marea Britanie.

Astfel, acesta a stat în Marea Britanie doar 28 de ore și s-a grăbit să meargă înapoi în California, acolo unde se află familia lui. Meghan Markle s-a ocupat în acest timp de petrecerea micuțului Archie și a planificat o petrecere discretă, scrie The Sun.

ADVERTISEMENT

La aniversarea fiului celor doi au participat doar bunica lui, mama ducesei, și o prietenă apropiată a lui Meghan Markle. Desigur, nelipsită a fost și mezina cuplului, prințesa Lilibet.

Meghan Markle a făcut un tort special pentru fiul ei

Meghan Markle a marcat evenimentul prin decorațiunile pe care le-a folosit pentru casa ei și a Prințului Harry din Statele Unite.

ADVERTISEMENT

Aceasta a decorat totul cu baloane și panglici. Desigur, pentru că vorbim despre o aniversare, nu putea lipsi de pe masă tortul. Chiar Megan Markle a fost cea care a gătit prăjitura festivă și a ales un tort cu lămâie.

Prințul Harry a stat departe de fratele său la ceremonia de încoronare, fiind pe al treilea rând, la două rânduri în spatele fratelui său.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta a fost și dorința Regelui Charles, ca cei doi frați să stea cât mai departe, pentru a nu se crea noi detalii ale dramei din familia regală. După încoronare, Prințul Harry a plecat singur.

Acesta nu a avut vreun rol formal în cadrul ceremoniei și a venit îmbrăcat într-un costum simplu și nu în uniformă militară, ca fratele său.

ADVERTISEMENT