Sporturi

Cum l-a scos din minți Sharapova pe Federer! “A fost panică totală în WTA”

21.03.2019 | 17:37
Roger Federer i-a făcut o farsă Mariei Sharapova în timpul turneului de la Miami

Alexandra Dulgheru a povestit cum a reușit să-l scoată din minți Maria Sharapova pe Roger Federer! S-a întâmplat chiar la turneul de la Miami desfășurat în urmă cu 8 ani de zile. Rusoaica juca împotriva lui Dulgheru și nu a ezitat să se folosească de diferite tertipuri pentru a opri meciul în momentele bune ale româncei. Pentru că trebuia să intre pe teren imediat după jocul celor două, elvețianul Federer s-a enervat și i-a jucat o farsă de toată frumusețea rusoaicei.

Cum l-a scos din minți Sharapova pe Federer!

A oprit meciul, a chemat de două-trei ori fizioterapeutul. Eu deja eram relaxată, mă obişnuisem. La un moment dat, am chemat şi eu antrenorul: “hai, vino să vorbim”, era timp la câte pauze îşi luase. La un moment dat, a întârziat fizioterapeutul vreo 10 minute, ceea ce a fost ciudat. Pentru că era chiar în spate, trebuia să ajungă într-un minut în arenă”, a povestit Alexandra Dulgheru pentru Digi Sport Matinal, la Digi Sport

Cum l-a scos din minți Sharapova pe Federer!. Federer și Sharapova
Roger Federe și Maria Sharapova în timpul unui interviu

Federer, one man show

Dulgheru spune că farsa lui Federer putea să se termine rău dacă altcineva avea ideea. În cazul elvețianului, oficialii au închis ochii. Şi mi-a povestit a doua zi băiatul ăsta (n.r. adversarul lui Federer). Era Roger liniştit, luase cărţile şi se juca. La un moment dat, când o vede pe Maria că a chemat iar fizio, ia frumos walkie talkie-ul şi zice: “Fizioterapeutul nu este disponibil. Maria nu mai poate primi ajutor de la fizioterapeut în acest meci”. D-aia întârziase atât. A fost panică în WTA atunci, s-a jucat Roger cu ei. Are o grămadă de glume Federer, e foarte distractiv.

S-a crezut că directorul turneului a făcut anunţul, a fost panică totală. După 10 minute, a anunţat la walkie-talkie: “Doar glumeam, sunt eu, Roger”! Eu dacă făceam aşa ceva, mă păştea o amendă, a mai spus Alexandru Dulgheru.

  • 159 este locul pe care îl ocupă Alexandra Dulgheru în clasamentul WTA