Fotbal intern

Cum l-a surprins Florinel Coman pe antrenorul său: “Este cea mai frumoasă palmă pe care o pot accepta!”

01.01.2020 | 23:18
Cum la surprins Florinel Coman pe antrenorul sau Este cea mai frumoasa palma pe care o pot accepta
ADVERTISEMENT

Florinel Coman este unul dintre jucătorii cu cea mai spectaculoasă creştere în 2019. Atacantul FCSB-ului este golgheterul la zi în Casa Pariurilor Liga 1 cu 10 reuşite şi unul dintre oamenii de la care se aşteaptă să fie providenţiali în barajul pentru Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi, noul selecţioner, a dezvăluit cum l-a impresionat atacantul la naţionala de tineret.


(P) Cota BETANO pentru CFR Cluj – FCSB: 2.40 este cota pentru ”1 solist”. Vezi aici toate cotele!


Cum l-a surprins Florinel Coman pe antrenorul său: “Mi-ai arătat mie azi că poate am greşit”

Coman a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul România – Anglia de la Campionatul European de Tineret, însă a intrat în minutul 63 şi a reuşit o prestaţie fabuloasă. A scos un penalty şi a marcat două goluri până la final fiind numit jucătorul meciului.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi a declarat că atitudinea lui Coman din acel meci l-a impresionat cel mai mult: ”Asta este cea mai frumoasă palmă pe care un antrenor o poate accepta. Tu mi-ai arătat mie azi că poate am greşit primul ”11”, că poate meritai să joci de la început. La un moment dat, erau foarte obosiţi şi la ora 01:00 au vrut să plece cu toţii către cameră.

Până atunci se rulau jucătorii, plecau câte 3 la partea de medicamentaţie şi recuperare. I-am oprit acolo încă 30 de minute. Le-am zis nu pleacă nimeni până la 1,30, bucuraţi-vă pentru că nu ştim când ne vom mai bucura”, a declarat Mirel Rădoi pentru Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

Coman, arma secretă a lui Rădoi împotriva Islandei?

Florinel Coman a bifat şi trei prezenţe în echipa naţională mare în această toamnă. Atacantul a fost folosit de Cosmin Contra în meciurile cu Insulele Feroe, Suedia şi Spania, fără să reuşească să înscrie.

Totuşi, Coman rămâne una dintre principalele speranţe din atacul României pentru meciurile de la barajul din Liga Naţiunilor. Mirel Rădoi debutează pe banca naţionalei mari cu un meci decisiv pentru Euro 2020 împotriva Islandei, în deplasare, pe 26 martie. Dacă “tricolorii” vor trece, vor evolua în finala pentru Euro împotriva Ungariei sau Bulgariei.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul naţionalei, Mirel Rădoi, a declarat că nordicii sunt favoriţi în meciul de baraj: “Islanda e o echipă foarte organizată, foarte puternică şi cred că pleacă cu prima şansă.

Nu am apucat să vorbesc cu nimeni despre Islanda până în acest moment, dar uşor-uşor începem să culegem informaţii. Va fi foarte dificil, mai ales că acum nu avem nici oportunitatea unui meci amical”, a spus Mirel Rădoi.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman este în acest moment jucătorul cu cea mai mare cotă din Casa Pariurilor Liga 1. Atacantul este cotat la 5,5 milioane de euro, la fel ca şi colegul său din atacul FCSB, Dennis Man. Fotbaliștii de la FCSB sunt pe locul 7 în topul general al jucătorilor români.

  • 21 de ani are Florinel Coman
  • 5,5 milioane de euro este cota atacantului FCSB

 

ADVERTISEMENT