Fotbal intern

Dinamo l-a “ţepuit” pe Dan Nistor! Căpitanul “câinilor”, păcălit cu mărirea de contract!

14.09.2018 | 15:24
Dinamo la tepuit pe Dan Nistor Capitanul cainilor pacalit cu marirea de contract

Formaţia din Ştefan cel Mare l-a dus cu vorba pe mijlocaş până s-a terminat perioada de transferuri. Dinamo l-a “ţepuit” pe Dan Nistor, căpitanul echipei.

Mijlocaşul alb-roşilor este dezamăgit de modul în care a fost tratat de conducerea clubului, considerând că a făcut o eroare că nu a pus presiune pe Negoiţă când Gigi Becali a făcut publică oferta FCSB.

Dinamo l-a “ţepuit” pe Nistor! Promisiuni deşarte!

FANATIK.RO a aflat că atmosfera în vestiarul lui Dinamo este una destul de tensionată, mai ales după ce ultimele achiziţii ale “câinilor”, Danijel Subotic şi Teddy Mezague, au primit salarii de 10.000 de euro pentru a semna cu echipa aflată pe locul 8 în clasamentul Ligii 1 Betano. Prin această decizie, Negoiţă a rupt practic lotul lui Florin Bratu. Unul dintre principalii nemulţumiţi de actuala situaţie este Dan Nistor.

Căpitanul lui Dinamo a încercat să negocieze cu şeful alb-roşilor înaintea încheierii perioadei de mercato, dar Ionuţ Negoiţă l-a refuzat pe Nistor motiv că nu are timp şi i-a cerut să amâne tratativele până după meciul din campionat cu CS U Craiova. Doar că, la două zile după partida cu oltenii, disputată pe 1 septembrie, s-a încheiat, oficial, şi perioada de transferuri în Liga 1. Dinamo l-a “ţepuit” pe Nistor, iar promisiunile oficialilor au fost deşarte.

Cere 15.000 de euro pe lună, dar nu a mai fost chemat la tratative!

Dan Nistor, care mai are doi ani de contract cu Dinamo Bucureşti, are în acest moment un salariu lunar de 9.000 de euro. Pentru a-l convinge să se ducă la FCSB, Gigi Becali i-a oferit dinamovistului o leafă de 20.000 de euro plus bonusuri care îi putea rotunji veniturile până la 500.000 de euro pe an!

Ajuns la 30 de ani, Nistor nu s-a gândit la partea financiară, aşa cum l-a sfătuit Laurenţiu Reghecampf, şi a mers pe latura sentimentală, mai ales că ultraşii din PCH au fost extrem de vehemenţi în privinţa “trădării”. A decis să rămână la Dinamo, în speranţa că îi va fi mărit salariul la 15.000 de euro pe lună şi va beneficia de un apartament la RIN drept primă la semnarea noului acord. FANATIK.RO a aflat că mijlocaşul nu a mai fost însă chemat niciodată la discuţii după ce perioada de transferuri s-a finalizat şi că este extrem de supărat din acest motiv.

Dinamo Dan Nistor galerie
Dinamo l-a păcălit pe Dan Nistor, deşi fotbalistul este unul dintre cei mai iubiţi jucători de către ultraşii din PCH

Dinamo l-a păcălit pe Nistor! Preşedintele David: “Nu e treaba presei când am vorbit cu Dan ultima dată!”

Contactat telefonic de FANATIK.RO, Alexandru David, preşedintele alb-roşilor, a fost destul de laconic în ceea ce priveşte situaţia căpitanului dinamovist: “E supărat Nistor? De unde ştiţi? Eu nu cred că e supărat deloc. L-am văzut la antrenamente şi nu părea aşa! Suntem în discuţii pentru un nou contract. Sperăm să le rezolvăm cât mai rapid“, a declarat David. Întrebat când s-au văzut oficialii lui Dinamo cu Dan Nistor ultima dată pentru a negocia mărirea salariului jucătorului, preşedintele “câinilor” a fost extrem de iritat: “Nu e treaba presei când am vorbit cu Nistor ultima dată!“.

750 de mii euro plus Khamer Qaka a fost oferta finală a lui Gigi Becali pentru transferul lui Dan Nistor la FCSB