Evenimentul zilei

Cum l-a umplut Benny Adegbuyi de sânge pe Badr Hari. Video cu rezumatul celui mai tare meci de kickboxing din 2020

20.12.2020 | 00:50
Cum la umplut Benny Adegbuyi de sange pe Badr Hari Video cu rezumatul celui mai tare meci de kickboxing din 2020
Cum l-a umplut Benny Adegbuyi de sânge pe Badr Hari. Video. FOTO: captură FITE
ADVERTISEMENT

Benny Adegbuyi i-a spart nasul și l-a umplut de sânge pe Badr Hari înainte să îl termine definitiv. Românul l-a făcut knockout pe olandezo-marocan în runda a treia a main event-ului GLORY 76.

Badr Hari a fost distrus de lovitura mediană de picior a lui Benny Adegbuyi. Stângul românului s-a dus direct în ficatul olandezo-marocanului, care nu s-a mai ridicat de la podea.

ADVERTISEMENT

Nu a fost singurul moment în care Badr a fost avariat de Benny. În ultima rundă, „Mister Gentleman” i-a dat arbitrului primul motiv să îl numere pe sportivul născut la Amsterdam, căruia i-a fost spart nasul.

Benny Adegbuyi l-a umplu de sânge pe Badr Hari și l-a făcut K.O. în runda a treia

Sportivul crescut la Aiud l-a impresionat enorm pe unul dintre comentatorii galei GLORY 76, pe care l-a făcut să exclame: „Benny e născut în România, în Transilvania! Tocmai a devenit al doilea cel mai cunoscut de acolo, după Dracula!”.

ADVERTISEMENT

Pentru Benjamin Adegbuyi, aceasta a fost a 35-a victorie a carierei și a 20-a prin K.O. În urma acestui rezultat, românul are acum două victorii consecutive în GLORY. Benny nu mai luptase din noiembrie 2019, atunci când, la GLORY 71: Chicago, l-a învins pe D’Angello Marshall prin decizie unanimă.

De cealaltă parte, Badr Hari pare abonat la knockout-uri. Olandezo-marocanul are un total de 16 înfrângeri, dintre care 12, ultima provocată de Benny, au fost înainte de limită.

ADVERTISEMENT

În urma eșecului suferit în fața lui Benny, Badr Hari a ajuns la patru înfrângeri consecutive. Sportivul născut la Amsterdam nu a mai câștigat un meci din 2015, atunci când l-a învins prin T.K.O. pe Ismael Londt.

Românul i-a îmbogățit pe pariori

Victoria pe care Benny a obținut-o în fața lui Badr Hari a luat multă lume prin surprindere, în special casele de pariuri. Înaintea luptei de la Rotterdam, românul pornea cu șansa a doua în confruntarea cu olandezo-marocanul.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil datorită experienței superioare, cota pentru victoria lui Badr Hari era situată undeva în jurul valorii 1,20. În schimb, lui Benny Adegbuyi i se dădeau mult mai puține șanse. Cu o zi înaintea meciului, cota medie pentru un succes al lui „Mister Gentleman” era 4,00.

 

ADVERTISEMENT