Carousel hot news

VIDEO / Super dezvăluiri la FANATIK SHOW: “Ne luam salariul de la Dinamo, deşi jucam la Bistriţa!”

Viorel Moldovan a făcut o serie de dezvăluiri incredibile la FANATIK SHOW. Fostul internaţional a povestit că a fost la un pas să semneze cu Steaua, în 1993, chiar se înţelesese cu Anghel...
09.12.2014 | 18:23
VIDEO / Super dezvăluiri la FANATIK SHOW:

Viorel Moldovan a făcut o serie de dezvăluiri incredibile la FANATIK SHOW. Fostul internaţional a povestit că a fost la un pas să semneze cu Steaua, în 1993, chiar se înţelesese cu Anghel Iordănescu care antrena în Ghencea, însă a fost direcţionat spre Dinamo în contul unei datorii pe care Gloria Bistriţa o avea la Vasile Ianul, preşedintele de atunci al “cîinilor”.

“Am fost foarte aproape să semnez cu Steaua în 1993, dar Bistriţa avea o datorie către Vasile Ianul şi am fost direcţionat spre Dinamo. Mă înţelesesem cu Steaua, era Anghel Iordănescu antrenor. Eram în armată în Ghencea, eram luat deja. Îmi doream să merg la Steaua atunci. Dar era destul de greu să nu accept să merg la Dinamo. Atunci erau vreo şapte echipe care erau finanţate de Dinamo. Eu, Şuvagău, Moga şi Săsărman ne luam salariul de la Dinamo, deşi jucam la Gloria Bistriţa!”, a dezvăluit Moldovan la FANATIK SHOW, la Look TV.

Loading the player…

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri