Carousel hot news

Lovitură GREA pentru Mitică! “Oracolul” a fost închis!

UPDATE 15:40. Dumitru Dragomir s-a ţinut de cuvînt şi, de la ieşirea din puşcărie, nu a mai avut nici o apariţie publică. Mai mult decît atît, activitatea site-ului său,...
13.04.2014 | 15:40
Lovitură GREA pentru Mitică!
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:40. Dumitru Dragomir s-a ţinut de cuvînt şi, de la ieşirea din puşcărie, nu a mai avut nici o apariţie publică. Mai mult decît atît, activitatea site-ului său, oracoluldelabălceşti.ro, a fost întreruptă pe termen nelimitat.

13.04.2014

Dumitru Dragomir a fost reţinut pentru 24 de ore în urmă cu cîteva zile, acuzat de nereguli financiare săvîrşite în timpul mandatului său la LPF. Mai exact, este vorba de nişte comisioane pe care şi le-ar fi însuşit ilegal din drepturile TV. Cu toate că fostul şef al Ligii a fost pînă la urmă eliberat şi este judecat în stare de libertate, reţinerea sa a avut repercusiuni neaşteptate. Dragomir a decis să suspende pe o perioadă nedeterminată activitatea site-ului pe care l-a lansat pe piaţă în urmă cu ceva mai mult de o lună, oracoluldelabalcesti.ro. 

Procurorii pot să-i îngroaşe dosarul din cauza site-ului

Conform informaţiilor FANATIK.RO, decizia surprinzătoare şi din scurt luată de fostul oficial din fotbalul românesc are la bază un fundament destul de bine gîndit. Concret, judecătoarea l-a sfătuit pe cel poreclit “Oracolul de la Bălceşti” să îşi închidă site-ul pentru a nu avea probleme şi mai mari cu legea. Aceasta i-a motivat lui Mitică faptul că în momentul în care este cercetat nu e în regulă să aibă o sursă media asociată cu numele său, prin care care să facă anumite jocuri de culise sau, mai important, anumite presiuni asupra unor persoane sau instituţii implicate în proces. Argumentele în acest sens stau în atitudinea procurorilor care urmăresc cu atenţie tot ce apare pe respectivul site, ei putîndu-se folosi ulterior de anumite materiale pentru a-i crea şi mai multe dificultăţi fostului şef al Ligii.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri