Fotbal intern

Cum l-au umilit jucătorii de la FCSB pe Bogdan Argeș Vintilă înaintea meciului cu Gaz Metan. EXCLUSIV

26.08.2019 | 12:55
Bogdan Argeș Vintilă la antrenamentul susținut de FCSB înaintea meciului cu Gaz Metan. Cum l-au umilit jucătorii vicecampioanei. Sursă foto: sportpictures.eu

FANATIK a aflat cum l-au umilit jucătorii de la FCSB pe Bogdan Argeș Vintilă, iar informația este confirmată de Andrei Vochin într-un editorial scris pentru site-ul nostru (VEZI AICI).Antrenorul în vârstă de 47 de ani a încercat să își impună regulile încă de la prima ședință de pregătire pe care a condus-o la FCSB, dar a fost un eșec total.

Bogdan Argeș Vintilă, umilit de jucătorii de la FCSB înaintea meciului cu Gaz Metan

”Gata, de azi începe disciplina la acest club. Vom lucra doar după regulile mele. Iar prima regulă este că, de azi, primii în mijloc nu mai intră cei mai mici, ci vor intra portarii!”, le-a transmis Bogdan Argeș Vintilă jucătorilor la antrenamentul susținut înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș.

Andrei Vlad și Toma Niga s-au conformat și au făcut pasul spre centru, dar singurul care nu a dorit să respecte instrucțiunile lui Bogdan Argeș Vintilă a fost Cristi Bălgrădean, cel care i-a și răspuns antrenorului. “La noi regula e că la mijloc intră tinerii, nu veteranii”, a spus goalkeeperul în vârstă de 31 de ani. “Pufi” a fost susținut și de ceilalți veterani de la FCSB. “Hai, domne, să îi dăm drumul odată! Puștii, hai la mijloc!” Bogdan Argeș Vintilă nici nu a apucat să răspundă că mingea deja circula. Astfel, prima regulă impusă de noul tehnician al roș-albaștrilor nu a fost respectată de fotbaliști.

Marius Popa și Bogdan Argeș Vintilă la antrenamentul FCSB-ului susținut înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu
Marius Popa și Bogdan Argeș Vintilă la antrenamentul FCSB-ului susținut înaintea meciului cu Gaz Metan. Sursă foto: sportpictures.eu

FCSB, la un pas de ultimul loc în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1

Bogdan Argeș Vintilă a debutat pe banca tehnică a FCSB-ului cu un eșec pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 4-0, în etapa a 7-a din Casa Pariurilor Liga 1. Formația finanțată de Gigi Becali se află pe locul 13 în clasament, cu 4 puncte, dar poate pica pe ultima poziție dacă Dinamo o va învinge pe Hermannstadt, azi, de la ora 21.00.

Pentru FCSB urmează meciul din returul play-off-ului Europa League cu Vitoria Guimaraes, joi, 29 august, ora 22.00, pe “Estadio D. Afonso Henriques”. Meciul tur s-a terminat la egalitate, scor 0-0, iar roș-albaștrii au nevoie de o victorie sau de o remiză cu goluri pentru a ajunge în grupele Europa League.