Carousel hot news

Bogatinov nu a stat pe gînduri cînd a ales Steaua! CINE l-a convins cu o propoziţie!

Adus la Steaua pentru a-l înlocui din vară pe Tătăruşanu, Martin Bogatinov s-a hotărît foarte repede să semneze cu roş-albaştrii. Macedoneanul a fost convins să semneze chiar de...
19.01.2014 | 16:14
Bogatinov nu a stat pe gînduri cînd a ales Steaua! CINE l-a convins cu o propoziţie!
ADVERTISEMENT

Adus la Steaua pentru a-l înlocui din vară pe Tătăruşanu, Martin Bogatinov s-a hotărît foarte repede să semneze cu roş-albaştrii. Macedoneanul a fost convins să semneze chiar de compatriotul său, Daniel Georgievski. Pentru ca portarul să ajungă în Ghencea, fostul jucător al lui Karpatîi a făcut un compromis, refuzînd oferta de 15.000 de euro pe lună făcută de Lech Poznan, net inferioară Stelei, care i-a oferit un salariu lunar cu 3.000 de euro mai mic.

“Eu vorbesc destul de des cu Martin, sînt prieten cu el de la echipa naţională a Macedoniei. M-a sunat de cîteva ori cînd avea probleme la Karpaty Lvov, mă întreba despre viaţa în România. Atunci cînd am aflat că îl vrea Steaua i-am zis să vină neapărat. Dacă Steaua te cheamă, nu poţi refuza! N-a fost nevoie de foarte multe argumente, i-am zis “Dude, we’re playing Champions League!” (râde). M-au întrebat şi cei din club dacă poate să fie îndeajuns de bun pentru a apăra aici şi le-am zis “hell, yeah!”, a declarat Georgievski.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri