Life

Cum le educă Pavel Bartoș și soția lui pe fiice lor: “Avem o regulă destul de clară”

Pavel Bartoș a dezvăluit cum le educă el și soția lui pe fiicele lor. Cei doi au o regulă pe care o respectă cu sfințenie în familie.
21.10.2022 | 09:39
Cum le educa Pavel Bartos si sotia lui pe fiice lor Avem o regula destul de clara
Pavel Bartoș are trei fiice. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a explicat cum le educă pe fiicele lui și ale Ancăi Bartoș. Comunicarea este importantă în familie, dar cei doi au o regulă de la care nu se abat.

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația cu fiicele lui. Ce este important pentru prezentator

Prezentatorul de la Vocea României și soția lui, Anca, au împreună trei fiice, Eva (18 ani), Rita (14 ani) și Sofia (8 ani).

ADVERTISEMENT

Din moment ce este tatăl a trei fete, Pavel Bartoș nu știe cum este pentru cei care au băieți. În schimb, fiicele sale au fost cuminți, dar Sofia este foarte energică.

Actorul consideră că este nevoie de foarte multă răbdare și că este importantă comunicarea. Dacă în viața de zi cu zi este alt om, atunci acasă situația se schimbă, deoarece fiicele sale sunt cele mai importante.

ADVERTISEMENT

Normal că ceea ce înveți ca tătic, în primul rând, este să ai foarte multă răbdare.

Una e cum ești tu în viața de zi cu zi și alta e cum ești acasă, un cu totul alt om. Acasă primează ele. Acasă ele sunt actorii principali.

Atunci, tu devii un foarte bun ascultător, un foarte bun comunicator, iar asta presupune foarte multă răbdare.

ADVERTISEMENT

Învăț, în fiecare zi, să am din ce în ce mai multă răbdare. Am ajuns la niște performanțe incredibile, dar nu înseamnă că nu mai este loc.

Ba da, mai este loc. Mi-am dat seama că răbdarea și comunicarea sunt de bază.”, a declarat Pavel Bartoș pentru revista VIVA.

ADVERTISEMENT

Ce regulă au Pavel Bartoș și soția lui în familie

Prezentatorul TV are tendința de a-și răsfăța sau alinta fiicele mai mult decât mama lor, mai ales că nu este tot timpul lângă ele.

Cu toate acestea, el și partenera sa de viață au o regulă bine stabilită în privința fiicelor. Dacă Anca spune un lucru, atunci Pavel Bartoș o va susține și nu va spune altceva.

“(…) Eu și soția mea avem o regulă destul de clară, suntem în aceeași duminică în ceea ce privește copiii: dacă soția spune un lucru, eu nu spun altul, și invers, pentru că așa trebuie să fie, iar asta ține de susținerea între noi, părinții.

Dacă fiecare ar face cum ar crede, nu ar fi bine. În primul rând, eu îmi susțin foarte tare soția și ea mă susține pe mine.”, a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa citată.

Actorul nu ghidează după principiile pe care au mers părinții lui, ci încearcă să comunice cu fiicele sale și să le ofere opțiuni în viață. Pavel Bartoș nu vrea să le impună acestora să facă anumite lucruri doar pentru ca el să fie mulțumit.

“Le-am inoculat ideea de a încerca, de a îndrăzni.

La un moment dat, s-ar putea să facă o greșeală sau să aibă parte de un eșec, dar asta nu înseamnă că este ceva groaznic.

Trebuie să învețe ceva din greșeala aceea, iar data viitoare să facă mai bine.”, a adăugat prezentatorul de la Pro TV.

Eva, fiica cea mare, este studentă la Drept, iar Rita spunea în trecut că vrea să devină arhitectă. Fiica cea mică, Sofia, ar putea să-i calce pe urme tatălui ei, care spune că micuța are înclinații artistice.

ADVERTISEMENT
Tags: