Life

Cum mai arată Alina Crișan, fosta componentă a trupei A.S.I.A? Uite cât de mult s-a schimbat în ultimii ani – Foto

15.07.2020 | 10:06
Cum mai arată Alina Crișan, fosta componentă a trupei A.S.I.A? Uite cât de mult s-a schimbat în ultimii ani - Foto
Alina Crișan. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alina Crișan a cântat ani buni în trupa A.S.I.A, iar acum este colegă de trupă cu Cristi Enache în band-ul Direcția 5.

Vedeta este o prezență rară la evenimentele mondene și deși nu a mai apărut în spațiul public la fel de des, ea postează pe Instagram imagini din timpul concertelor sau din timpul liber.

ADVERTISEMENT

Deși are 37 de ani, artista se află într-o formă de zile mari și se mândrește cu schimbările de look pe internet.

Alina Crișan, la fel de frumoasă ca la 20 de ani

Dacă pe plan profesional a avut parte de schimbări importante și benefice, nu putem spune același lucru și despre viața amoroasă. Ea a trecut prin câteva relații tumultoase. Fosta componentă a trupei ASIA urma să se căsătorească cu artistul portughez Didier Nunes, însă s-au despărțit chiar înainte de nuntă, după ce blonda l-a tradus cu un alt bărbat. Întâmplarea a avut loc în 2017.

ADVERTISEMENT

„ Urma să ne căsătorim, e adevărat. Eram, practic, logodiți! Discutasem chiar și de un copil. Trebuia doar să găsim un moment bun. Uite cum s-a întâmplat: duminica seara, eram la niste prieteni. Ne-am filmat cu telefonul, fiecare ce făceam: glume, schetch-uri, caterinca. Prostii, ce fac prietenii intre ei. Și vizualizam fiecare ce în filmat, am logat toți telefonul la televizor. A venit și rândul Alinei conecteze telefonul. Ne-am uitat la filmulet, țoață lumea rădea. Alina iese din filmulet dar uita încă este conectata la televizor cu telefonul.

Noi vorbeam, când la un moment dat, pe televizor apare WhatsApp-ul cu un mesaj de la un tip, Bogdan: Bună ce faci, mai ești acolo? Ea raspundeÎncă sunt aici, iubire, vorbim după! Am citit fiecare litera tastata de degetul ei! Fiecare litera! În momentul ăla mi-a plecat pământul de sub picioare! uitam în dreapta, uitam în stangățoață lumea se uita la televizor și nu le venea creadă. Ea era în camera dar nu știa ce se întâmplă în jur. Era la masa, lângă mine, când vorbea cu ăla. Și îi zic: Cu cine dracu’ vorbești? Cu Bogdan, cu iubire? 

În momentul ăla a făcut pe ea! A șters tot și a început se bâlbâie: a greșit, nu trebuia trimiță, nu-i adevărat! În momentul ăla, m-am pierdut total și totul s-a prăbușit: planuri, copii, căsătorie… Totul a murit! Ea, Alina Crișan, mi-a furat doi ani din viață! Asta doare cel mai mult.”,  declara portughezul, imdiat după incident.

ADVERTISEMENT

În prezent, Alina Crișan este singură și este focusată mai mult pe cariera profesională.

I-a suflat Innei șansa de a fi vedetă

Alina Crișan a participat împreună cu mai multe fete la concursul Alege A.S.I.A. Prezentă în emisiune a fost și Inna, care nu a impresionat juriul și nu a trecut nici măcar de preselecții. Câștigătoare a fost blonda care acum cântă în trupa Direcția 5.

În 2003, pe când Inna avea 17 ani a participat la concurs, dar fără rezultat. Apoi, ea a devenit star internațional.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri