Life

Cum mai arată Daciana Sârbu, soția lui Victor Ponta? A dispărut din viața publică de câțiva ani – Foto

21.07.2020 | 15:45
Cum mai arata Daciana Sarbu sotia lui Victor Ponta A disparut din viata publica de cativa ani  Foto
Daciana Sârbu. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Daciana Sârbu se numără printre cele mai cunoscute soții de politicieni, asta pentru că și ea, la rândul ei, a făcut parte din PSD, partidul condus, la un  moment dat, de soțul ei, Victor Ponta.

Ea a renunțat la viața politică în 2019, însă din lumina reflectoarelor din perioada în care partenerul ei de viață a renunțat la funcția de premier al României, după scandalul Colectiv.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Ilie Sârbu arată la fel de bine și cochetă, se ocupă mai mult de viața de familie și de fetița pe care o are cu Victor Ponta.

Daciana Sârbu, viața în imagini după retragerea din politică

Departe de showbiz și agitația din lumea politică, Daciana Sârbu trăiește liniștită și destul de fericită alături de familia ei. De când a renunțat la aparițiile publice, soția lui Victor Ponta are mai mult timp pentru afacerile familiei, dar și pentru a se vizita mai des cu rudele sale, printre care și mama sa.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Light and shadow 🌗😍😅 #love #peace #us

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana) on

Deși timpul trece, Daciana Sârbu este la fel de frumoasă și are trăsături la fel de fine, așa cum a apărut în public și în trecut. Ba mai mult, soția lui Victor Ponta pare mai liniștită decât pe vremuri și mult mai relaxată, iar imaginile vorbesc de la sine.

Daciana Sârbu se bucură de zilele cu soare, vizitează și se bucură de micile plăceri ale vieții.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

When you have the best photographer @victorprivatponta ❤️📷 #sun #hope #summer

A post shared by Daciana Sarbu (@daciana) on


În 2019, soția lui Victor Ponta a renunțat la colaborarea pe care o avea cu PSD în 2018, iar din 2019 a renunțat la funcția de europarlamentar, după 12 ani în care a fost vicepreședinte al Comisiei de Mediu și Sănătate publică din Parlamentul European. Soția lui Ponta este fiica lui Ilie Sârbu, fost ministru și membru PSD.

Are un copil cu Victor Ponta

Fiica lui Ilie Sârbu este căsătorită din octombrie 2006 cu fostul premier al României și împreună au o fetiță născută în 2008 pe nume Irina Octavia.

ADVERTISEMENT
Tags: