Life

Cum menține Horia Brenciu relația cu soția sa, după mai bine de 10 ani: „În fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi”

Care este secretul căsniciei lui Horia Brenciu. Artistul este căsătorit cu Alice de peste opt de ani, reprezentând unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi.
31.03.2022 | 11:41
Cum mentine Horia Brenciu relatia cu sotia sa dupa mai bine de 10 ani In fiecare an avem o scurta vacanta doar noi doi
ADVERTISEMENT

Horia Brenciu a dat detalii despre relația sa cu soția, ei având una dintre cele mai longevive căsnicii din showbizul românesc.

Cum menține Horia Brenciu relația cu soția sa. Cei doi sunt împreună de mulți ani

Horia Brenciu a povestit pentru Viva că el și-a cunoscut socrul chiar înainte de a o vedea pe soția lui, astfel că avea deja o relație bună cu acesta când a început să iasă cu fiica sa.

ADVERTISEMENT

Apoi, soția lui Horia Brenciu, i-a fost producător artistului la trei emisiuni diferite pe care el le-a prezentat la TVR, Național TV și Pro TV, pe parcursul a opt ani. Așa că cei doi au avut și o relație profesională, dincolo de cea de iubire.

„Alice mi-a fost producător la trei televiziuni diferite, în trei emisiuni diferite, pe parcursul a 8 ani. Au fost, pe rând, „Sarabanda, la TVR, „Asul din mânecă, la Național TV, și filmul serial „Om sărac, om bogat, la PRO TV.

ADVERTISEMENT

Cu tatăl ei, Dan Dumitrescu, regizor de montaj la TVR, am colaborat încă dinainte s-o cunosc pe ea. Când am început relația cu Alice, aveam deja o prietenie extrem de cordială cu socrul meu, aspect deloc de neglijat”, a spus acesta.

Care este ingredientul secret pentru o căsnicie de durată

Conform sursei citate, ingredientul principal al unei căsnicii reușite este romantismul. Acesta trebuie să existe chiar dacă există „o grădiniță de copii”, iar partenerii de viață trebuie să își facă timp unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Dar cum aplică Horia Brenciu acest lucru în viața de zi cu zi? Cântărețul îi oferă mereu cadouri soției sale și în fiecare an ei plănuiesc o vacanță în doi.

„Romantismul e un ingredient pe care nu vreau să-l pierd. El trebuie să existe chiar dacă ai avea o grădiniță de copii…

ADVERTISEMENT

Ne facem surprize unul altuia, iar în fiecare an avem o scurtă vacanță, doar noi doi. Mai mult nu am voie să spun”, a declarat artistul pentru sursa citată anterior.

ADVERTISEMENT