Fotbal intern

Oltenia Force One! Cum au mers craiovenii la Cluj, pentru meciul cu CFR

01.10.2018 | 09:53
Oltenia Force One Cum au mers craiovenii la Cluj pentru meciul cu CFR

CS Universitatea Craiova călătorește cu stil. Oltenii vor juca în deplasare în etapa a 10-a a Ligii 1 Betano, pe terenul campioanei CFR Cluj. Astfel, pentru a evita haosul de pe șoselele din România, craiovenii au decis să meargă spre Cluj pe calea aerului.

Astfel, pe rețelele de socializare a apărut o poză în care Devis Mangia și elevii săi sunt într-un avion cu direcția Cluj. „Cluj-Napoca, venim!”, este mesajul de pe pagina de facebook a Craiovei.

? Cluj-Napoca, venim! ?#CampioniLaSuporteri #Stiinta70#VulcanulDePeOblemenco

Gepostet von Universitatea Craiova am Sonntag, 30. September 2018

De altfel, modul în care oltenii au decis să călătorească în Ardeal aduce aminte de autocarul trupei Universitatea Craiova din perioada în care formația fanion a Olteniei era patronată de Adrian Mititelu. Atunci, U Craiova mergea în deplasări cu un autocar inscripționat „Oltenia Force One”, un joc de cuvinte inspirat de la numele avionului președintelui american.

Autocarul Craiovei, inscripționat cu „Oltenia Force One”

Craiova joacă la Cluj, împotriva celor de la CFR

Partida din Gruia va fi o reeditare a Supercupei României din acest sezon. Atunci clujenii s-au impus cu 1-0, în primul meci din scurtul mandat al lui Edi Iordănescu pe banca echipei campioane. Actualul antrenor al Craiovei, Toni Conceicao, a avut cuvinte de laudă pentru adversarii de luni: „Universitatea Craiova este în acest moment echipa cu cea mai bună consistenţă din campionat.  Este o echipă foarte echilibrată, cu jucători foarte buni din punct de vedere individual şi care traversează un moment foarte bun. Ceea ce îmi dă linişte este faptul că noi am făcut cele mai bune meciuri în acest sezon împotriva echipelor mari. Trebuie să avem o atitudine bună, foarte competitivă şi să încercăm să ne facem jocul nostru combinativ” , a spus tehnicianul portughez, la o conferință de presă.

Istvan Kovacs va fi arbitrul partidei dintre CFR Cluj și CS Universitatea Craiova. Arbitrul din Carei va fi ajutat de către asistenţii Vasile Florin Marinescu şi Ovidiu Artene, iar arbitru de rezervă va fi Florin Mazilu.

Meciul CFR Cluj – Universitatea Craiova este programat luni, 1 octombrie, de la ora 21.00, iar partida poate fi urmărită în format live video pe FANATIK.RO.

Tags: