News

Cum motivează Sorin Grindeanu angajarea celor două consiliere sexy. Cum arată angajatele fostului premier

16.07.2019 | 16:36

Fostul premier Sorin Grindeanu, ajuns între timp șef la ANCOM, și-a angajat două consiliere extrem de sexy despre care presa scrie că nu ar avea cine știe ce pregătire profesională. Este vorba despre fosta miss Buzău, Cătălina Miriță și fiica fostului vicepremier PSD, Paul Stănescu, pe nume Alina-Gabriela Modan.

Sorin Grindeanu și-a angajat două consiliere sexy, fără experiență

Cele două sunt cunoscute pentru fotografiile sexy care au apărut cu ele în mediul online. Una dintre ele a participat la un concurs de frumusețe pe care l-a și câștigat la Buzău. Despre Cătălina Miriță s-a aflat că a lucrat până la vârsta de 24 de ani la Asociația Română a Apei. Pentru postul de consilieră la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații are experiență zero.

Tânăra este ceva mai cunoscută decât fiica lui Paul Stănescu căci a apărut și pe coperta revistei britanice Mode. Despre cealaltă consilieră a sa, Alina-Gabriela Modan se știe doar că este fata baronului Stănescu de la Olt și că s-a căsătorit anul trecut la Caracal cu Robert Modan. Alina lucrase înainte la firma Agromec Vișina despre care presa locală scrie că ar fi a tatălui său.

Cătălina Miriță a apărut pe coperta unei reviste britanice. Sursa foto: libertatea.ro

Grindeanu: „Sunt criteriile mele, pe care le cunosc eu”

Sorin Grindeanu

a fost întrebat pe ce criterii le-a angajat pe cele două și a refuzat să răspundă la acest lucru. A ținut să spună doar că oricare ar fi criteriile sale, le va ține pentru el. „Nu vreau să intru in amănunte, să vorbesc despre fiecare în parte. Sunt criteriile mele, criterii pe care le cunosc eu și nu vreau să intru în amănunte”, a declarat acesta, scrie antena3.ro.

„Postul de președinte ANCOM e asimilat celui de ministru. Se face un cabinet. Toate consilierele pleaca atunci când pleacă și președintele”, a mai spus fostul premier al României.