Life

Cum ne îndeamnă Macaulay Culkin să ne protejăm de COVID-19. Masca inedită purtată de actor

08.10.2020 | 15:09
Cum ne indeamna Macaulay Culkin sa ne protejam de COVID19 Masca inedita purtata de actor
ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin ne arată cum să ne protejăm de COVID-19 într-un mod cu totul inedit. Nu mai este mult până la sărbătorile de iarnă, așa că actorul îți propune o metodă de protecție distractivă.

Vedeta din “Singur acasă” poartă o mască așa cum nu ai mai văzut și se potrivește de minune cu perioada de vizionat celebrele filme care au marcat copilăria tuturor, așa cum relatează mediafax.ro.

ADVERTISEMENT

Macaulay Culkin a devenit celebru cu ajutorul seriei emblematice de filme de comedie, care îi adună în fiecare an pe telespectatori înainte de Crăciun.

Cum ne îndeamnă Macaulay Culkin să ne protejăm de COVID-19

Toată lumea așteaptă cu nerăbdare perioada sărbătorilor de iarnă, care include și statul acasă, cu familia, vizionând filme toată ziua. Chiar și în plină pandemie ne putem bucura de atmosfera de sărbătoare care ne așteaptă peste aproape două luni.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Macaulay Culkin, interpretul lui Kevin din “Singur acasă”, ne arată cum să ne protejăm corespunzător. Actorul ne arată un accesoriu care îmbină perfect utilul cu plăcutul.

Astfel, Macaulay Culkin ne propune un model inedit de mască de protecție, la care nu ne-am fi așteptat. Doar pentru că trebuie să purtăm măști aproape peste tot, asta nu înseamnă că nu ne putem distra puțin.

ADVERTISEMENT

Pentru a contribui la oprirea răspândirii noului coronavirus, toți trebuie să facem anumite sacrificii pentru a ne proteja pe noi și pe cei din jur. Accesoriile din acest an sunt masca și dezinfectantul, așa că vedetele s-au adaptat.

Actorul a creat modelul perfect de mască, în ton cu perioada care se apropie cu pași repezi. Masca surpriză pentru fanii filmului “Singur acasă” are chiar imprimeul cu același nume!

ADVERTISEMENT

Măștile pot fi și amuzante, cum este cea a celebrului actor, cu fața lui Kevin pe post de imprimeu.

Macaulay Culkin
Macaulay Culkin și masca de protecție “Singur acasă”. Srsa foto: mediafax.ro

Macaulay Culkin a devenit cunoscut în anii ’90 cu ajutorul personajului Kevin, care îi făcea pe telespectatori să râdă cu lacrimi.

Acesta îi îndeamnă pe toți să folosească masca de protecție și să respecte toate măsurile de protecție împotriva răspândirii COVID-19. Atât copiii, cât și adulții, trebuie să se protejeze cât mai mult în această perioadă. Actorul vrea ca fanii lui să fie sănătoși și să vizioneze filmele preferate.

“Mă protejez de COVID purtând fața mea din copilărie jupuită. Nu uitați să purtați mască, copii!”, a spus actorul.

ADVERTISEMENT