Life
notix pixel id

Cum o ajută Smiley pe Gina Pistol. Ce face artistul când iubita lui este ocupată cu Josephine

Iată cum o ajută Smiley pe Gina Pistol cu treburile casnice. Artistul a postat câteva imagini pe rețelele de socializare.
20.08.2021 | 08:32
Cum o ajută Smiley pe Gina Pistol. Ce face artistul când iubita lui este ocupată cu Josephine. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Iată cum o ajută Smiley pe Gina Pistol cu treburile din casă, acum că ea a devenit mama lui Josephine.

Micuța s-a născut la începutul lunii martie, iar prezentatoarea TV are nevoie de ajutorul iubitului ei, acum că este ocupată cu creșterea copilei.

Cântărețul o ajută pe partenera lui cu treburile casnice și chiar el a postat imagini pe rețelele de socializare. Smiley spală vasele, dă cu mătura și o ajută pe iubita lui să aibă grijă de Josephine.

ADVERTISEMENT

Cum o ajută Smiley pe Gina Pistol. Ce face artistul când iubita lui este ocupată cu Josephine

Iată cum o ajută Smiley pe Gina Pistol atunci când vine vorba de treburile casnice. Artistul este un bărbat implicat și nu ezită să-i sară în ajutor partenerei sale, ocupată până peste cap cu creșterea fetiței.

Chiar prezentatorul de la „Românii au talent” a postat imagini din locuința lui și a Ginei Pistol. Acesta le-a arătat internauților cât de grijuliu este.

ADVERTISEMENT

Artistul face o mare parte dintre treburile casnice, dar are grijă să se ocupe și de fiica lui. Prezentatoarea de la Antena 1 a recunoscut că iubitul ei a ajutat-o foarte mult cu treburile de când s-a născut fiica lor.

Viața lui Smiley s-a schimbat radical atunci când a venit pe lume fetița lui și a Ginei Pistol. În dreptul unei imagini în care spală vasele, Smiley a scris: „O seară obișnuită din viața unui bărbat disciplinat…”. 

ADVERTISEMENT

Între timp, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” îl privea cu admirație pe partenerul ei. Blondina o ținea în brațe pe fiica lor în acest timp. Aproape 70.000 de fani au apreciat postarea, lăsând sute de comentarii de laudă la adresa artistului.

Smiley și Gina Pistol
Smiley o ajută pe Gina Pistol cu treburile casnice. Sursa foto: Instagram

Gina Pistol a recunoscut că nu s-ar fi descurcat atât de bine fără ajutor din partea iubitului ei.

ADVERTISEMENT

„Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită.

Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, spunea blondina cu ceva timp în urmă, potrivit click.ro.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de mai bine de patru ani, iar în martie au devenit părinți pentru prima dată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri