ADVERTISEMENT
Life

Cum o alintă Gina Pistol pe micuța Josephine. Motivul pentru care i-a pus această poreclă

Autor: Andreea Stanaringa | 12.05.2021 | 12:53
Cum o alintă Gina Pistol pe micuța Josephine. Motivul pentru care i-a pus această poreclă
Cum o alintă Gina Pistol pe micuța Josephine. Motivul pentru care i-a pus această poreclă. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor cum o alintă pe micuța Josephine, fiica ei și a lui Smiley, dar și motivul pentru care a ales să-i pună această poreclă. 

ADVERTISEMENT

Se pare că fetița debordează de energie la doar două luni de la naștere, iar mama ei i-a pus deja o poreclă ce o caracterizează de minune.

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar fiica lor, născută la începutul lui martie, le-a umplut viața de bucurie.

Cum o alintă Gina Pistol pe micuța Josephine

Proaspăta mămică profită de timpul petrecut alături de fetița ei și are grijă să-i ofere tot ce are nevoie. Chiar dacă primele săptămâni au fost dificile, prezentatoarea de la Antena 1 s-a descurcat cu ajutorul partenerului ei de viață.

ADVERTISEMENT

Micuța Josephine Ana a venit pe lume pe 9 martie, moment în care viața blondinei s-a schimbat radical, dar și a lui Smiley, topit după fiica lui.

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor că fiica ei este plină de energie și mereu are impresia că micuța vrea să coboare din pătuț și să meargă prin casă. Din moment ce mai are de așteptat până să facă primii pași, Josephine a găsit o altă soluție.

Mai exact, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol dă mereu din mânuțe și din piciorușe cât poate de tare. Astfel, prezentatoarea de la „Chefi la Cuțite” o alintă „Happy feet (n.r. picioare vesele)”, după cum a anunțat pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol
Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol. Sursa foto: Instagram

Smiley și Gina Pistol nu vor să-și expună fiica pe rețelele sociale

Recent, Smiley le-a dezvăluit fanilor că el și Gina Pistol nu vor să-și expună fiica în mediul online în acest moment. Artistul a spus că acest lucru se va întâmpla atunci când micuța va dori acest lucru din propria inițiativă.

Va mai dura ceva până ce Josephine va rosti primele ei cuvinte, așa că fanii trebuie să aibă răbdare.

ADVERTISEMENT

„Pentru mine e foarte clar. În momentul în care îmi va spune cu cuvintele ei că își dorește neapărat să ajungă pe Tik Tok, atunci o să apară și ea. Decoamdată nu înțeleg ce spune. Ea zice ceva, dar nu înțeleg exact ce spune”, a dezvăluit Smiley pe Instagram.

Până o vor vedea „complet” pe micuță, internauții se pot mulțumi cu fotografiile și clipurile video de la gât în jos, postate de părinții ei pe conturile de socializare.

ADVERTISEMENT

De altfel, o sursă din apropierea lor a declarat, în exclusivitate pentru FANATIK, că cei doi se bucură foarte mult de această perioadă și vor să o țină departe de camerele foto.

„Smiley şi Gina sunt decişi să nu o expună în totalitate pe Josephine. Cel puţin, deocamdată! Sunt atât de fericiţi pentru ceea ce trăiesc, încât vor să se bucure cât mai mult de această perioadă.

Decizia de a o ţine cât mai departe de ochii curioşilor este deja luată. Şi-au rugat şi prietenii să nu facă publice imagini cu cea mică”, a declarat sursa respectivă pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!