Life

Cum o alintă Marius Elisei pe Oana Roman, în intimitate. S-a dat de gol după împăcare

Oana Roman și fostul său soț s-au împăcat, iar acum s-a aflat și cum o alintă Marius Elisei.
01.07.2021 | 17:26
Cum o alinta Marius Elisei pe Oana Roman in intimitate Sa dat de gol dupa impacare
ADVERTISEMENT

Oana Roman și Marius Elisei sunt din nou împreună, după ce la începutul anului au decis să divorțeze. În ultimele luni și-au petrecut mult timp împreună mai ales de dragul fetiței lor, Isa. Au fost plecați și în câteva vacanțe scurte.

Recent s-a aflat și cum o alintă Marius Elisei pe fosta sa soție.

Acesta s-a dat de gol printr-o postare făcută pe contul său de socializare.

 Cum o alintă Marius Elisei pe Oana Roman, în intimitate

Oana Roman a plecat într-o vacanță în Franța, pe Coasta de Azur,  împreună cu fetița sa Isa, iar de această dată, Marius Elisei a rămas acasă. Acesta a postat un comentariu la o fotografie în care apar Oana Roman și fetița și astfel s-a dat de gol, internauții aflând cum o alintă în intimitate pe fosta sa soție.

ADVERTISEMENT

“Când îți vezi prințesa și zeița cât de fericite sunt….am putere să urc încă doi munți…..vă iubesc❤”, a scris Marius Elisei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Elisei (@eliseimarius)

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat le scurt timp după divorț

În luna februarie a acestui an, cei doi anunțau că au divorțat de comun acord la notar. Inițial nimeni nu le mai dădea nicio șansă de împăcare, dar cei doi au revenit la sentimente mai bune.

ADVERTISEMENT

De dragul fetiței pe care o au și-au petrecut destul timp împreună, iar în final au anunțat că s-au împăcat și se înțeleg foarte bine. În toată această perioadă, Marius Elisei a surprins-o pe Oana Roman cu mici atenții. Apoi,  și-a declarat și public iubirea în cadrul unei emisiuni TV.

“La două, trei zile îi ofer flori. (…) Am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare.

I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.  Este mult mai ok acum. Dar se poate și mai bine.

ADVERTISEMENT

Evident că, după o asemenea întâmplare,  nu se poate regla totul peste noapte”, a declarat și Marius Elisei la Antena Stars.

“Florile pe care mi le ia tot timpul sunt puse în câte ceva și când se usucă păstrăm ghiveciul și Isa face colecție. Deja biroul e plin, de la câte flori primesc. A fost la început romantic, iar acum iarăși. Si eu îl iubesc foarte mult”, a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT