Life

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan. Prezentatorul TV nu se mai ascunde

17.05.2021 | 16:00
Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan. Prezentatorul TV nu se mai ascunde
Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan. Prezentatorul TV nu se mai ascunde. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan? Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar prezentatorul de la Antena 1 nu-și mai ascunde sentimentele pentru noua parteneră. 

Răzvan Simion și-a refăcut viața după despărțirea de Lidia Buble, iar acum și-a găsit alinarea în brațele Dalianei Răducan, fostul designer de la „Visuri la cheie”.

Cei doi îndrăgostiți și-au făcut apariția la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, iar apariția lor a încântat pe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Cum o alintă Răzvan Simion pe iubita lui, Daliana Răducan. Prezentatorul TV nu se mai ascunde

Răzvan Simion este mai fericit ca niciodată, lucru care s-a văzut și pe rețelele sociale, unde a strălucit alături de iubita lui, Daliana Răducan.

În weekend, cei doi au fost împreună la nunța lui Dani Oțil, unde au purtat ținute fabuloase și s-au asortat de minune. Ceea ce le-a atras atenția fanilor a fost modul în care s-au lăsat fotografiați, exact ca un adevărat cuplu.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a postat un InstaStory în care le-a dezvăluit urmăritorilor cum o alintă el pe noua lui parteneră.

„Arhitecta sufletului meu” este alintul lui Răzvan Simion pentru cea care l-a făcut fericit în ultimele luni, potrivit cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cei doi au postat aceleași imagini, cu același mesaj, cel al Dalianei având o inimă roșie, în afară de texttul care apare și la iubitul ei.

„Găsește pe cineva care…”, au scris cei doi pe Instagram.

Răzvan Simion și Daliana Răducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan, declarații de dragoste. Sursa foto: capturi Instagram

Răzvan Simion, declarații fără perdea pentru Daliana Răducan

Recent, Răzvan Simion i-a făcut o declarație uimitoare partenerei lui, chiar pe rețelele sociale. Inițial, cei doi au preferat să fie discreți cu relația lor, dar acum nu mai vor să se ascundă.

ADVERTISEMENT

După despărțirea de Lidia Buble, prezentatorul și-a găsit liniștea și fericirea în brațele brunetei, fosta vedetă de la „Visuri la cheie” de la Pro TV.

Răzvan Simion a lăsat-o pe Daliana să-i creeze un colț special în cadrul platoului de la Antena 1, la matinalul pe care îl prezintă alături de Dani Oțil.

ADVERTISEMENT

„Despre iubire și iertare. Mulțumesc pentru suport Daliana Răducan”, a scris Răzvan Simion, în dreptul unei poze în care apare stând pe un fotoliu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri