Life

Cum o cheamă, de fapt, pe Ruxi Opulenta de la Bravo, ai stil. Prin ce dramă a trecut la 13 ani

Toată lumea o știe sub numele Rux sau Ruxi Opulenta, însă concurenta de la Bravo, ai stil are un alt nume în buletin.
25.10.2021 | 14:10
Cum o cheama de fapt pe Ruxi Opulenta de la Bravo ai stil Prin ce drama a trecut la 13 ani
Ruxi, concurentă la Bravo, ai stil. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ruxi Opulenta a ajuns la inimile fanilor Bravo, ai stil încă din prima ediție. Concurenta care este de la început cea mai votată de telespectatori se prezintă cu numele de scenă Rux, dar cum o cheamă în realitate?

Înainte să deslușim misterul, lămurit chiar de ea la un moment dat pe blogul personal, Ruxi se descrie drept o fată simplă, care a pornit de jos în cariera pe care și-o clădește cu mulăt atenție.

ADVERTISEMENT

Un adevărat fenomen pe rețelele de socializare, Ruxi a reușit să se facă remarcată încă înainte să fie confirmată concurentă oficială la Bravo, ai stil.

Cum o cheamă, de fapt, pe Ruxi de la Bravo, ai stil

Bruneta a scris și o carte în care oferă tot felul de sfaturi tinerelor. S-a făcut iubită prin discursurile sale feminite și prin ironiile fine la adresa celor care duc o viață de lux.

ADVERTISEMENT

Pe Ruxi o cheamă, de fapt, Roxana Erdei și vine din Satu Mare. Tânăra a crescut într-o familie modestă și a trecut prin multe peripeții până să se stabilească în Capitală.

Viața ei a fost presărată cu multe puncte de cotitură, iar cea mai mare dramă a trăit-o la 13 ani. Când era încă o copilă, carismatica fashionistă și-a pierdut tatăl într-un cumplit accident rutier.

ADVERTISEMENT

Pierderea tatălui ei la 13 ani, un punct de cotitură

„Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eam trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei :)))). Știu, groaznic:)).

Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

ADVERTISEMENT

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu-Mare’’, a povestit Ruxi pe blogul ei.

Ruxi este absolventă a Facultatății de Limbi Moderne și Aplicate din București, promoția 2010. Concurenta de la Bravo, ai stil a studiat timp de 5 ani scenariul, regia și actoria, iar veleitățile sale au fost remarcate în parodiile pe care le concepe, deocamdată, pentru mediul online.

Ruxi Opulenta este personajul pe care Roxana Erdei îl vinde publicului, ea însăși declarând chiar în show-ul de la Kanal D că este complet diferită de fata arogantă, avidă de lux, pe care o îndrăgește toată lumea.

 

ADVERTISEMENT