Life

Cum o cheamă în realitate pe Gina Pistol. Nu te-ai fi așteptat la acest nume

11.03.2021 | 08:59
Cum o cheama in realitate pe Gina Pistol Nu teai fi asteptat la acest nume
Cum o cheamă în realitate pe Gina Pistol. Nu te-ai fi așteptat la acest nume. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Gina Pistol este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc, puțini știind că frumoasa blondină are un nume complet diferit în buletin. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” are un prenume la care nu te-ai fi așteptat. 

Iubita artistului Smiley a devenit persoană publică datorită numelui de Gina, însă în realitate vedeta în vârstă de 40 de ani se numește Georgeta. S-a născut în Roșiorii de Vede, a absolvit Școala de Arte și Meserii, iar primul său loc de muncă a fost ca vânzătoare la un magazin.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 nu s-a sfiit niciodată să vorbească despre începuturile sale, Gina Pistol fiind mereu deschisă în privința meseriilor pe care le-a avut de-a lungul anilor. Blondina a trecut de la lucrător comercial la stadiul de divă într-un timp destul de scurt.

Gina Pistol are cu totul alt nume în buletin. Care este acesta

Gina Pistol s-a mutat la București când era destul de tânără, primul loc de muncă în Capitală fiind tot într-un magazin unde făcea copii xerox. Aici a fost remarcată imediat și frumusețea sa a ajung în paginile unei reviste pentru adulți.

ADVERTISEMENT

Pictorialul din Playboy i-a adus blondinei un succes foarte mare, următorul pas fiind lansarea în televiziune. Prezentatoarea a reușit să se afirme pe plan profesional, viața sa sentimentală fiind condimentată cu relații amoroase cu diverși bărbați bogați.

„Muncesc de la 17 ani. Mi-a fost foarte greu atunci! Țin minte că mergeam pe jos la serviciu și iarna înghețam în stația de tramvai! Când ajungeam la muncă, spălam vitrina care aproape că îngheța, așa ger era afară! Primul meu job a fost de operator xerox.

ADVERTISEMENT

Eu sunt optician de meserie, făceam practică la cineva care avea un centru xerox și mi-a dat o mână de ajutor angajându-mă. După care am lucrat ca vânzător la un magazin sportiv. Tot atunci m-am dus la castingul Playboy, la insistențele unui prieten.

Eu aveam față de copil, nici vorbă să fi fost bombă sexy! Dar mulți îmi spuneau că veneau la magazin doar pentru că eu eram acolo, voiau să se uite la mine… N-aveam nimic de-a face cu fetele care se prezentaseră la casting, care erau bombe sexy. Eu eram o puștoaică, aveam 19 ani!

ADVERTISEMENT

Dan Silviu Boierescu a fost singurul care m-a simpatizat, a văzut la mine acel ceva. Din juriu mai făcea parte și Florin Călinescu, dar n-am fost pe gustul lui. Și de la pictorialul acela a început totul. Deși eu am continuat să lucrez ca vânzătoare…”, a povestit Gina Pistol într-un interviu pentru okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT