Life

Cum o chema pe Oana Lis înainte de căsătoria cu Viorel Lis. Ce scrie în buletinul ei

Ce nume de familie avea Oana Lis înainte să facă nunta cu Viorel Lis. Care este, de fapt, numele complet din actele de identitate.
25.05.2024 | 11:25
Cum o chema pe Oana Lis inainte de casatoria cu Viorel Lis Ce scrie in buletinul ei
Ce nume de familie avea Oana Lis înainte să facă nunta cu Viorel Lis. Care este, de fapt, numele complet din actele de identitate. Sursa foto. libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Cum o chema pe Oana Lis înainte de căsătoria cu Viorel Lis. Ce scrie în buletinul ei. Cei doi au făcut cununia civilă în anul 2009 și au reușit să ajungă la altar câțiva ani mai târziu. Ceremonia religioasă s-a desfășurat în 2015.

Ce nume de familie avea Oana Lis înainte să facă nunta cu Viorel Lis. Care este, de fapt, numele complet din actele de identitate

Ce nume de familie avea Oana Lis înainte să facă nunta cu Viorel Lis. Care este, de fapt, numele complet din actele de identitate. Soția fostului edil al Capitalei nu a ascuns niciodată faptul că și-a păstrat numele de dinaintea căsătoriei.

ADVERTISEMENT

În plus, blondina mai are un prenume în certificatul de naștere. Acest lucru a ieșit la iveală în momentul în care vedeta a susținut examenul de licență și a distribuit pe social media o imagine cu lucrarea pe care a avut-o.

„Student: Ungureanu (Lis) Oana-Lăcrămioara”, este denumirea completă care apare pe lucrarea de licență, conform spynews.ro. Mai exact, este vorba de lucrarea de la Facultatea de Psihologie, terminată în anul 2019.

ADVERTISEMENT

De atunci și până în momentul de față vedeta a profesat în acest domeniu, mai ales că a luat note foarte bune. Oana Lis a obținut nota 8,80 la examenul scris, în timp ce la examenul oral a primit nota 10.

Partenera lui Viorel Lis are toate motivele să fie mândră de rezultatele sale având în vedere că a avut foarte multe dificultăți în ultima perioadă. Din păcate, problemele sunt departe de a se încheia pentru soția fostului primar al Capitalei.

ADVERTISEMENT

Oana Lis, despre problemele lui Viorel Lis

„E complicat la 80 și ceva de ani. Asta e viața, bătrânețea face parte din viață, mulți avem o tinerețe frumoasă, important e să ai și o bătrânețe frumoasă. Eu îl susțin cât pot și zic că are o bătrânețe frumoasă, pe care o doresc tuturor.

Viorel are foarte multe boli cronice, care sunt irecuperabile, dar cu toate astea viața te învață că poți să trăiești și cu un diagnostic grav, important e să te bucuri de fiecare clipă.

ADVERTISEMENT

Vin niște lecții, niște probleme în viață și trebuie să le și acceptăm că nu putem să le schimbăm. Azi am băut un suc gratis, mă mai lipesc pe colo-colo, se știe că sunt pomanagioaică”, spunea în urmă cu ceva vreme Oana Lis, notează click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags:
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini...
Fiica cea mare a milionarului Cristi Borcea a împlinit 21 de ani. Imagini rare cu Melissa. Transformare spectaculoasă!
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Taylor Swift, detronată. Ed Sheeran a depășit-o net
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României