Life

Cum o duce Florin Marin la un an de la moartea soțului. Românul a ajuns din nou în presa din Marea Britanie

Românul care a fost căsătorit cu fostul preot Philip Clements este din nou în centrul atenției. Florin Marin a vorbit despre actualul său iubit, care e putred de bogat.
27.10.2021 | 21:10
Cum o duce Florin Marin la un an de la moartea sotului Romanul a ajuns din nou in presa din Marea Britanie
Cum o duce Florin Marin la un an de la moartea soțului, Românul a ajuns din nou în presa din Marea Britanie. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Florin Marin a devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu un fost preot, Philip Clements, în ciuda diferenței de vârstă destul de mari, 53 de ani.

În urmă cu un an pastorul a murit, iar românul a moștenit o mică avere.

Florin Marin este acum din nou în centrul atenției după ce a decis să vorbească despre actualul său iubit, Jeronimo Jesus de Vega.

ADVERTISEMENT

Cum o duce Florin Marin la un an de la moartea soțului, Românul a ajuns din nou în presa din Marea Britanie

Florin Marin, în vârstă de 28 de ani formează un cuplu de ceva vreme cu un bărbat extrem de bogat, Jeronimo Jesus de Vega. Nici românul nu o duce foarte rău la acest capitol. Fostul său soț care a decedat anul trecut i-a lăsat o mică avere.

Românul primește lunar 2000 de lire sterline pensie pentru restul vieții sale. De asemenea a primit și 150.000 de lire din polița de asigurare, dar și proprietăți în valoare de 100.000 de lire.

ADVERTISEMENT

“Trebuie să fiu realist. Am aproape 80 de ani și vreau să știu că Florin va fi în siguranță. El este singurul căruia îi pot lăsa averea mea. Dacă totul va merge bine, el va fi trecut în testamentul meu”, spunea Philip Clements despre averea lui, înainte să moară.

Florin Marin și-a găsit și un alt iubit bogat. Un afacerist spaniol, Jeronimo Jesus de Vega, relatează publicaţia britanică The Sun. Românul a vorbit despre noua sa relație și a dezvăluit că:

ADVERTISEMENT

“Nu dau niciun ban în vacanțe. Iubitul meu îmi plătește tot. Am încă bani de la soțul meu pentru că nu sunt prost să cheltuiesc banii pe care i-a lăsat pe lucruri mici. I-am pus la bancă.”

Cei doi se cunosc de mai mulți ani. Au mai ieșit împreună și în perioada în care Florin se certase cu Philip Clements. Preotul era supărat la acea vreme pentru că tânărul nu dorea să renunțe la viața sa de noapte.

ADVERTISEMENT

Florin vrea să se căsătorească din nou

Florin Marin își dorește să se căsătorească din nou, dar deocamdată spune că nu se grăbește.

“Poate că mă voi căsători din nou, dar nu mă grăbesc. Cu Jeronimo mă întâlnesc doar de câteva luni. Și bineînțeles că mă gândesc la Philip în fiecare zi, el a fost soțul meu și cred că vă veghează de acolo, dintre nori”, a mai spus tânărul.

ADVERTISEMENT