Fotbal intern

Cum o poate scăpa UTA Arad pe FCSB pe carantină: ”Un meci amical este o competiție”

08.01.2021 | 22:33
Cum o poate scapa UTA Arad pe FCSB pe carantina Un meci amical este o competitie
ADVERTISEMENT

În ultimele zile s-a discutat aprins despre posibilitatea ca lotul echipei FCSB să intre în carantină la întoarcerea din cantonamentul din Turcia, dar precedentul creat cu UTA Arad îi poate salva pe roș-albaștri.

Din informațiile FANATIK obținute de la Ministerul Sănătății, FCSB nu a primit nicio derogare de la DSP Bucureşti pentru ca jucătorii și staff-ul să evite carantina de 14 zile la întoarcerea în țară.

ADVERTISEMENT

Turcia se află pe lista galbenă, iar perioada de izolare la sosirea în România din această țară este obligatorie.

FCSB paote scăpa de carantină, după ce nUTA Arad a creat un precedent

Însă vestea bună pentru FCSB în ceea ce privește o abandonare a ideii de carantinare vine după ce UTA Arad a jucat vineri un meci amical în Ungaria, țară aflată și ea pe lista galbenă, iar elevii lui Laszlo Balint nu au avut nicio problemă la revenirea în țară.

ADVERTISEMENT

”Oficialii celor de la UTA au spus că e competiție, iar noi considerăm competiție un meci amical disputat în altă țară. Pe baza acestui fapt s-a decis că nu se discută despre carantină”, a declarat Horea Timiș, directorul DSP Arad, conform gsp.ro.

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a oferit o primă reacţie despre pericolul carantinării lotului FCSB la întoarcerea din cantonamentul din Turcia și anunță că  nu se pune problema de așa ceva, deoarece a primit asigurări verbale de la DSP.

ADVERTISEMENT

Ar fi o situație fără precedent în fotbalul românesc, iar FANATIK a luat legătura cu LPF, organizatorul competiției pentru a încerca să aflăm  ce se întâmplă în cazul în care cei de la FCSB vor fi nevoiți să stea 14 zile în carantină la întoarcerea din Turcia.

Directorul sportiv al clubului Astra Giurgiu, Bogdan Mara, este  nemulțumit că FCSB a plecat în cantonament în Turcia în ciuda situației sanitare și cere ca roș-albaștrii să intre în carantină la întoarcerea în țară, așa cum prevede legea.

ADVERTISEMENT

Mai mult, antrenorul echipei Astra Giurgiu, Eugen Neagoe, se gândește la victoria la ”masa verde” în meciul cu FCSB, după ce ”roș-albaștri” ar putea fi băgați în carantină la revenirea din cantonamentul din Turcia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 2,20 este cota pentru „x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: