Life

Cum o sărbătorește Gina Pistol pe fiica sa, la 6 luni. Unde a dus-o pe Josephine

Gina Pistol are dublu motiv de bucurie. Fiica, sa Josephine, împlinește frumoasa vârstă de 6 luni, dar își serbează și onomastica.
09.09.2021 | 17:11
Cum o sarbatoreste Gina Pistol pe fiica sa la 6 luni Unde a duso pe Josephine
ADVERTISEMENT

Josephine s-a născut pe 9 martie 2021, astăzi, celebra sa mamă mărturisind cum o sărbătorește pe cea mică. Prezentatoarea de la Antena 1 a dezvăluit în ce loc a dus-o.

Vedeta și partenerul ei de viață, Smiley, au plecat la Cluj-Napoca, acolo unde are loc festivalul UNTOLD, Gina Pistol glumind și spunând că a fost organizat în cinstea fiicei sale.

ADVERTISEMENT

În plus, pe 9 septembrie, micuța nu numai că împlinește 6 luni, ci are și onomastica, asta pentru că poartă și prenumele Ana, ales de tatăl său, juratul de la „Vocea României”.

Gina Pistol, motiv de bucurie. Fiica vedetei, Josephine, împlinește 6 luni

Așadar, zilele acestea Gina Pistol, Smiley și fiica lor vor fi prezenți la celebrul festival de muzică, blondina spunându-se celor din online că sunt invitați cu toții.

ADVERTISEMENT

„Astăzi este ziua fiicei, pentru că împlinește 6 luni, și am venit la Cluj. (…) Untold-ul pentru ziua ei este. Ea așa știe, că i-am organizat un festival de ziua ei.

Sunteți invitați cu toții la ziua ei, nu trebuie să luați nimic, niciun cadou, doar trebuie să vă plătiți biletele la intrare. 

ADVERTISEMENT

Mama știi câți artiști am invitat la ziua ta? Și tati o să cânte. Da, cadou… Pai da, o dată-n viață face 6 luni”, a spus Gina Pistol pe InstaStory.

Ulterior, frumoasa blondină l-a întrebat pe iubitul ei, Smiley, cine mai cântă pe scena festivalului UNTOLD, care se desfășoară la Cluj, pe parcursul a 4 zile și 4 nopți.

ADVERTISEMENT

„Cine mai cântă la ziua fiicei mele? Mamă, e un line up nebun, toți dj-ii din lume… o petrecere ca-n povești”, a declarat cântărețul legat de festivalul de la Cluj.

Gina Pistol, o mamă relaxată. Cum se descurcă

Gina Pistol a dezvăluit recent că este o mamă foarte relaxată, care-și dorește să fie prietenă înainte de toate cu fiica sa. Vedeta speră ca Josephine să-i spună totul și să-i ceară sfaturi la nevoie.

Mai mult decât atât, prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” își dorește o legătură aparte cu fiica sa, pe care vrea să o ducă în drumeții și să facă multe lucruri împreună.

ADVERTISEMENT