Fotbal international

Cum petrec Crăciunul Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo! Starul Barcelonei, fotografie virală pe Instagram, CR7 l-a chemat pe Moş Crăciun la plajă! FOTO

25.12.2019 | 13:08
Cum petrec Crăciunul Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo! Starul Barcelonei, fotografie virală pe Instagram, CR7 l-a chemat pe Moş Crăciun la plajă! FOTO
Cum petrec Crăciunul Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo, cei mai buni fotbalişti ai momentului, au ales să petreacă diferit Crăciunul. Cei doi nu au postat nicio fotografie pe conturile oficiale de Instagram, însă, în cazul argentinianului, planurile au fost dezvăluite de Antonela Roccuzzo, soţia vedetei Barcelonei.

Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo au păstrat misterul înainte de Crăciun

Chiar dacă are fani în întreaga lume, Lionel Messi a preferat să nu posteze încă vreo fotografie sau vreun mesaj de Crăciun. Argentinianul a ales să sărbătorească în ţara natală, alături de soţie şi de cei trei copii.

Cristiano Ronaldo a păstrat misterul şi nu a dezvăluit unde va petrece Crăciunul. Un lucru este sigur, vedeta lui Juventus nu va face sărbătorile de iarnă acasă, în Portugalia, lucru dezvăluit de Dolores Aveiro, mama atacantului de 34 de ani. Fotbalistul a ales să meargă la plajă, unde l-a primit pe Moş Crăciun.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo face la plajă Crăciunul în 2019
Cristiano Ronaldo face la plajă Crăciunul în 2019

Lionel Messi a plecat în Argentina şi are liber până pe 2 ianuarie 2020

Imediat după ultimul meci al anului pentru Barcelona, victoria contra lui Alaves, Lionel Messi a plecat spre Argentina la bordul unui avion privat. Starul catalanilor a fost însoţit în această călătorie de Luis Suarez, care a mers în Uruguay pentru sărbători.

Lionel Messi a intrat în vacanţă imediat după meciul cu Alaves şi a primit permisiunea lui Ernesto Valverde să stea acasă până pe 2 ianuarie 2020. Restul colegilor lui se vor întoarce la antrenamente pe 29 decembrie 2019.

ADVERTISEMENT

“Vă dorim tuturor un Crăciun Fericit. Fie ce Moșul să vă aducă tuturor cadourile pe care le așteptați”, a fost mesajul postat de Antonela Roccuzzo, care a postat o fotografie cu Lionel Messi şi familia lui, imagine ce a devenit rapid virală.

Cristiano Ronaldo şi-a schimbat look-ul înainte de Crăciun

Chiar înainte de Crăciun, Cristiano Ronaldo a ales să-şi schimbe look-ul şi a postat o imagine pe contul personal de Instagram. Portughezul şi-a invitat fanii să cumpere cadouri de Crăciun de pe site-ul lui oficial.

ADVERTISEMENT

“Arăt bine sau nu? Acum îţi poţi cumpăra ultimele produse marca CR7 de pe noul site, chiar la timp pentru Crăciun”, a fost mesajul lui Cristiano Ronaldo, care a preferat să nu dezvăluie unde va sărbători Crăciunul.

Nu doar Cristiano Ronaldo a preferat să păstreze misterul. În Ajunul Crăciunului, Georgina Rodriguez, iubita portughezului, a postat o fotografie în care apare la bordul unui avion, alături de copiii fotbalistului, însă destinaţia nu a fost dezvăluită.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri