Life

Cum petrec Smiley și Gina Pistol Crăciunul. Imaginea inedită din sânul familiei

25.12.2020 | 19:47
Cum petrec Smiley si Gina Pistol Craciunul Imaginea inedita din sanul familiei
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol au parte de clipe speciale de Crăciun, pe care îl petrec alături de cei dragi. Cântărețul a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită alături de familie și de partemera sa, cu care așteaptă un copil anul viitor. 

Smiley i-a cucerit pe urmăritorii lui cu imaginea din sânul familiei, cu ocazia zilei de Crăciun. Artistul și partenera lui, Gina Pistol, au petrecul alături de cei dragi și s-au simțit minunat, așa cum se poate vedea și în postarea respectivă.

ADVERTISEMENT

Juratul de la „Vocea României” și Gina Pistol sunt mai fericiți ca niciodată. Se iubesc de mai bine de trei ani și urmează să se nască primul lor copil în câteva luni.

Cum petrec Smiley și Gina Pistol Crăciunul. Imaginea inedită din sânul familiei

Smiley a reușit să-i emoționeze pe fani cu fotografia reprezentativă de Crăciun pe care a postat-o în mediul online. Îndrăgitul cântăreț a ales o imagine ce reprezintă un adevărat tablou de familie.

ADVERTISEMENT

Acesta a petrecut alături de părinții, fratele și bunica lui, iar din cadru nu putea lipsi Gina Pistol, care s-a bucurat alături de ei. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite” a purtat o rochie roșie destul de largă, din moment ce sarcina nu îi permite să îmbrace prea multe tipuri de ținute.

Smiley i-a emoționat pe fani cu descrierea pe care a adăugat-o fotografiei și a declarat că venirea pe lume a fetiței lui și a Ginei Pistol este cel mai frumos cadou.

ADVERTISEMENT

„Sunt recunoscător și fericit pentru familia mea, pentru prietenii mei, pentru oamenii pe care îi iubesc și care mă iubesc, pentru muzica și pentru tot ce a adus muzica în viața mea! Dar cel mai recunoscător sunt pentru minunea care va veni pe lume anul viitor și îmi va completa viața! Iubire și pace vă doresc!”, a scris acesta pe Instagram.

Smiley, Crăciun alături de cei dragi
Smiley, Crăciun alături de cei dragi. Sursa foto: Instagram

Așa cum era de așteptat, imaginea a primit deja peste 35.000 de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor, care le-au făcut diverse urări de Crăciun.

ADVERTISEMENT

„7 plus 1 la anu’!”, „@smiley_omul , cât de frumoși sunteți! @ginapistol , sarcină ușoară în continuare”, „Ești un om bun și meriți tot ce ai , ai muncit , ai respectat și iubești. Felicitări și multă sănătate părinților tăi”, sunt doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Gina Pistol urmează să aducă pe lume o fetiță înainte de primăvara anului 2021, veste care i-a luat în surprindere atât pe ea și Smiley, dar și pe fanii acestora. Cei doi sunt fericiți că vor avea parte de o asemenea bucurie și aștraptă cu nerăbdare să-și strângă copilul în brațe.

ADVERTISEMENT