Fotbal international

Cum petrec vedetele din sport Ziua Îndrăgostiților! Video viral postat de Patrice Evra ?

14.02.2019 | 15:08
Cum petrec vedetele din sport Ziua Indragostitilor Video viral postat de Patrice Evra

Vedetele din sport au uitat pentru un moment de antrenamente și meciuri și au transmis mesaje pe rețelele de socializare de Ziua Îndrăgostiților. Sportivi din lumea fotbalului, a tenisului și nu numai și-au declarat dragostea pentru jumătățile lor, dar probabil cel mai haios a fost fundașul francez Patrice Evra.

Patrice Evra face baloane în timpul unui antrenament la West Ham United
Patrice Evra face baloane în timpul unui antrenament la West Ham United

Fostul jucător de la Juventus Torino și Manchester United a pus pe contul de Twitter un filmuleț în care apare cu o floare în mână. El merge prin casă printr-un culoar de alte flori și ajunge la masă unde îl așteaptă cineva deghizat în urs Panda. Patrice Evra îi oferă un trandafir roșu acestuia după care îl sărută tandru. ”Valentine’s Day fericit tuturor! Împărtășește dragostea tot timpul, dar mai ales astăzi. Iubesc acest joc”, este comentariul francezului la postare.

Cum petrec vedetele din sport Ziua Îndrăgostiților

Vedetele din lumea sportului au fost extrem de active pe rețele de socializare de Ziua Îndrăgostiților. Fostul internațional englez Jamie Carregher a pus pe contul de Instagram o poză cu Gary Neville în care acesta are limba scoasă. Cei doi sunt foarte buni prieteni de la echipa națională, dar au fost rivali în Premier League, unul jucând la FC Liverpool și celălalt la Manchester United.

 

View this post on Instagram

 

My other Valentine texting me why I’ve not put a picture up for him…here you go T-Bag ? @gneville2 ?

A post shared by Jamie Carragher (@23_carra) on

Atacantul lui FC Liverpool, Roberto Firmino, a postat o poză în care apare alături de superba sa soție Larissa Pereira. În categoria acelorași mesaje de dragoste sunt și postările făcute de jucătoarea daneză de tenis Caroline Wozniacki și de fosta mare legendă Steffi Graf. Nici surorile Pliskova nu au trecut peste Ziua Îndrăgostiților, chiar dacă Cehia a fost învinsă de România în Fed Cup.

 

View this post on Instagram

 

Happy valentine’s day Minha eterna namorada!! EuTeAmo❤️

A post shared by Bobby Firmino (@roberto_firmino) on

 

View this post on Instagram

 

Happy Valentines Day baby! Can’t wait to spend forever with you ❤️? @dlee042

A post shared by Caroline Wozniacki (@carowozniacki) on

 

View this post on Instagram

 

Valentines . . #Steffigraf #steffi #graf #usopen #goat #tennis #tennisplayer #grandslam #goldenslam #germany #forehand #numberone #frenchopen #wimbledon #australianopen #frauleinforehand #andreagassi #goat?#wta #instatennis #instaports #wtatennis #tennisplayers #tenniscourt #stefaniegraf #andreagassi #valentines #happyvalentinesday

A post shared by Steffi Graf Fan Page ? (@grafgoat) on

Alte mesaje de Ziua Îndrăgostiților au fost postate de fotbaliștii Alvaro Morata, Dani Alves și de soția portarului de la FC Barcelona, Marc Ander Ter Stegen.