Fotbal intern

Cum petrece Florin Gardoș perioada de izolare: „E foarte ciudat, îmi e dor să dau în minge”

17.04.2020 | 18:09
Cum petrece Florin Gardos perioada de izolare E foarte ciudat imi e dor sa dau in minge
ADVERTISEMENT

Florin Gardoș petrece perioada de izolare acasă, alături de familie, dar recunoaște că duce lipsa fotbalului, deși urmează un program de antrenament zilnic. Fundașul Craiovei consideră că meciurile oficiale se vor relua la începutul lunii iunie, dar fără spectatori.

Florin Gardoș a jucat 15 minute în acest sezon

Florin Gardoș a fost urmărit de ghinioane în ultimii ani. Fundașul central, cedat de FCSB în Anglia pentru 6.800.000 de euro în 2014, nu a reușit să se impună la Southampton și, ulterior, la Universitatea Craiova, din cauza repetatelor accidentări.

ADVERTISEMENT

Revenit în vară în Bănie după șase luni de împrumut la Iași, Gardoș a evoluat doar 15 minute în acest sezon pentru olteni, în finalul meciului cu Honved Budapesta din preliminariile Europa League, după care s-a accidentat din nou.

Fundașul, dublu campion al României cu FCSB, se afla în ultima perioadă a recuperării în momentul în care Liga 1 a fost suspendată din cauza coronavirusului, și, la nouă luni de la ultimul meci oficial în care a evoluat, recunoaște că îi lipsește fotbalul.

ADVERTISEMENT

Am noroc că stau la curte și îmi găsesc ocupație. Acum o săptămână am plantat niște pomi, astăzi am tuns iarba. Pentru alte activități nu am ieșit, doar pentru cumpărături. A fost destul de greu la început, dar m-am obișnuit. Dacă reușești sa își faci un program de zi cu zi treci mai ușor de perioadă aceasta.

Am vorbit cu Vlad Chiricheș, care este în Italia, acolo s-au impus măsurile astea stricte mai devreme. Spunea că stă în casă. Cred că a rămas singur și e puțin mai greu. Eu sunt cu familia, suntem mai mulți, e altceva.

ADVERTISEMENT

Mă uit la filme, stau pe Facebook, Instagram. Mă joc pe consolă, mă mai joc cu băiețelul meu. În general nu mă plictisesc. 

E diferit pentru ca nu mai dau în minge, mi-e dor, chiar dacă în fiecare zi fac o ora de antrenament. E foarte ciudat și sper să revină lucrurile la normal”, a declarat Florin Gardoș la ProX.

ADVERTISEMENT

„Nu jucăm fotbal mai devreme de iunie”

Florin Gardoș consideră că planul stabilit de LPF după ședința la care au participat membrii celor 14 cluburi din Liga 1, de a reîncepe meciurile oficiale pe 5 iunie, se va respecta.

În următoarele săptămâni vom începe să ne antrenam, chiar dacă vor fi condiții speciale. Dar, să jucăm fotbal, nu cred că se va juca mai devreme de iunie. 

Nu îmi fac griji, până la urma situația va atinge un apogeu și apoi va începe să scadă și lucrurile vor reveni la normal. Cine știe cât timp va mai trece până va reveni lumea la stadion”, consideră Florin Gardoș

ADVERTISEMENT