Fotbal intern

Cum petrece Gică Hagi! “Cântă, spune bancuri, râde mult!” Care este piesa preferată a “Regelui”. Video

19.08.2020 | 11:13
Cum petrece Gica Hagi Canta spune bancuri rade mult Care este piesa preferata a Regelui Video
Gică Hagi la una din petrecerile Viitorului. FOTO: captură youtube
ADVERTISEMENT

Gică Hagi este „Regele“ fotbalului românesc şi un aprig susţinător al ideii că fără muncă nu se poate obţine performanţă. Un antrenor tipicar, implicat şi organizat. Dar asta nu înseamnă că nu ştie să petreacă.

Machedon din naştere, Hagi are muzica în sânge şi nu se dă înpoi de la dans şi chiar de la a cânta la chefurile la care ia parte, aşa cum a arătat şi la petrecerile de final de an de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Melodia preferată a „Regelui“ este „Mândră floare trandafir“, după cum a dezvăluit cel care a compus imnul echipei Viitorul, care a mai spus că Hagi este „un om extraordinar, popular, fără aroganță și măreție“.

Gică Hagi: „Dansez la fel de bine cum joc fotbal“

Lui Gică Hagi îi plac şi petrecerile. Îi place să danseze şi are talent. „Dansez la fel de bine cum joc fotbal. Mi-a plăcut întotdeauna muzica, mi-a plăcut şi dansul. Dansez când vreau, sunt chiar talentat“, mărturisea el însuşi într-un interviu din 2015.

ADVERTISEMENT

Pasiunea lui Hagi pentru muzică şi voie bună nu e de ieri, de azi. „Căpitanul Michel a avut grijă de mine, m-a scos în oraș, m-a ajutat să mă integrez, mi-a arătat ce e viața în Spania. Cu Hugo Sanchez am stat în cameră prima oară, un coleg extraordinar. Punea o melodie înainte de culcare, a Anei Gabriel, muzică mexicană, era favorita lui. A fost frumos, datorită lor sunt acum mai bogat“, povestea Hagi despre perioada la Real Madrid.

Şi în perioada în care era tânăr jucător şi evolua la Farul, Sportul Studenţesc sau Steaua, era sufletul petrecerilor şi nu ezita să cânte pentru celelalte persoane prezente.

ADVERTISEMENT

Talentul fostului decar al naţionalei a putut fi verificat la petrecerea de final de an de la Viitorul, în 2018. Antrenorul echipei a dat tonul şi a intrat în horă cu Stere Halep, tatăl Simonei Halep, după cum se poate vedea în clipul de mai jos.

Marian Cozma: „Hagi e un om extraordinar, fără aroganţă. Cântă, zice bancuri, râde cu toată lumea“

Marian Cozma este unul dintre cei mai apreciați cântăreți ai momentului. „Eu am dat tonul unui nou gen muzical, româno-machedonesc. Cânt versuri românești pe ritmuri machedonești”, spune el, care are un repertoriu diversificat de la muzică ușoară la muzică populară, de la muzică clasică la… manele! Este preferatul lui Gică Hagi la orice „zabava”, petrecere de machedoni.

ADVERTISEMENT
Marian Cozma la petrecerea Viitorului. FOTO: captură youtube
Marian Cozma la petrecerea Viitorului. FOTO: captură youtube

Marian a compus imnul Viitorului, cântat prima dată la petrecerea de titlu din 2017 și a povestit într-un amplu interviu din revista „Taifasuri” că Gică Hagi „este un om extraordinar, popular, fără aroganță și măreție, cântă la șprițuri, îi place mult melodia «Mândră floare trandafir», zice bancuri, râde mult cu toată lumea”.

ADVERTISEMENT
Tags: