Life

Cum petrece Oana Roman de ziua ei, la 46 de ani: „N-am fost niciodată într-un loc atât de frumos”

Oana Roman a împlinit astăzi, 13 aprilie, 46 de ani și le-a dezvăluit internauților cum își petrece această zi împreună cu soțul ei, Marius Elisei, și cu fiica lor.
13.04.2022 | 19:51

Oana Roman a împlinit astăzi 46 de ani și a ales să-și petreacă diferit aniversarea de data aceasta, fără petreceri mari, așa cum obișnuia să facă în trecut. Vedeta a mers într-o locație de vis alături de soțul ei și de fiica lor.

Cum petrece Oana Roman de ziua ei, la 46 de ani

Vedeta a vizitat cea mai cunoscută cameră de hotel din București, apartamentul în care s-a filmat celebrul film Nea Mărin Miliardar. Oana Roman s-a cazat în apartament alături de Marius Elisei și de fiica lor, Isabela.

ADVERTISEMENT

Fiica lui Petre Roman este încântată de apartament și a postat mai multe fotografii și clipuri video pe rețelele sociale. Fosta prezentatoare a fost așteptată cu flori și baloane, cu ocazia împlinirii vârstei de 46 de ani.

„Astăzi mergeți împreună cu mine la Grand Hotel Continental, fostul hotel Intercontinental, în cea mai celebră cameră de hotel din București, respectiv apartamentul în care s-a filmat Nea Mărin Miliardar. Acum urcăm și o să vedeți ce minunăție de loc am ales eu pentru ziua mea. 

ADVERTISEMENT

Am ajuns la camera 1901. Vi se par cunoscute culoarele din film? Cu siguranță da. Această cameră celebră, Suita Imperială. (…) Avem și pian, și baloane și flori ne-au adus. (…)

Nu cred că am fost niciodată, de ziua mea, într-un loc atât de frumos. N-am stat în viața mea în așa un apartament și sunt super fericită că am putut să-mi fac această bucurie de ziua mea.”, a transmis Oana Roman pe Instastory.

ADVERTISEMENT
Oana Roman
Oana Roman își petrece ziua de naștere într-un mod inedit. Sursa foto: Instagram

După ce le-a făcut fanilor un tur al apartamentului, vedeta s-a relaxat la piscină alături de soțul și fiica ei.

Oana Roman a postat și un mesaj în mediul online, prin intermediul căruia le-a mulțumit internauților care i-au transmis în număr mare gânduri bune de ziua ei.

ADVERTISEMENT

„46! Bine ai venit‼️ I feel forever young. Sa fie cu soare, noroc, prosperitate și sănătate. Mă simt împlinită și știu ca urmează tot ce e mai bun.

Vă mulțumesc pentru sutele de mesaje care deja au venit de la voi. ❤️❤️❤️ La mulți ani mie și celor născuți azi.”, a scris Oana Roman pe rețelele sociale.

Marius Elisei, mesaj special pentru Oana Roman, de ziua ei

Soțul Oanei Roman, Marius Elisei, a avut și el un mesaj emoționant pentru vedetă în această zi specială.

Cei doi au divorțat la finalul anului 2020, dar și-au mai acordat o șansă în vara anului trecut, iar acum sunt mai fericiți ca niciodată.

„Viața e formată din amintiri, din clipele frumoase pe care le petrecem împreună, iar ziua de astăzi este perfectă pentru a ne bucura de noi, de oamenii dragi, de iubirea dintre noi și de frumusețile care ne apar în cale. La mulți ani, soția mea dragă.”, a scris Marius Elisei în dreptul unei imagini cu soția lui.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Marius Elisei (@eliseimarius)

În urmă cu câteva zile, Oana Roman a declarat că anul acesta va petrece diferit de ziua ei și nu va mai invita multe persoane, ci doar pe cele apropiate.

ADVERTISEMENT
Tags: