VIDEO. Cum ”PLĂTEŞTE” Ibra transferul lui Pogba. SUPER-GOL!

UPDATE, ora 22:25. Manchester United s-a impus cu 5-2 în meciul amical disputat în compania formaţiei Galatasaray. Golurile meciului au fost marcate de Ibrahimovic, Rooney (2), Fellaini şi Mata pentru United, în timp ce Gumus şi Bruma au înscris pentru turci.


UPDATE, ora 21:30. Zlatan Ibrahimovic a marcat primul gol în tricoul lui Manchester United, exact la debutul său pentru ”diavoli”. Atacantul suedez a realizat o execuţie în stilul său caracteristic în meciul amical cu Galatasaray - semi-foarfecă din interiorul careului! Era minutul 4 al meciului. În acest moment este pauză, iar gruparea din Turcia conduce cu 2-1.

https://twitter.com/EPLStuff/status/759444585537998848

Echipa trimisă în teren de Mourinho: De Gea - Valencia, Blind, Bailly, Shaw - Schneiderlin, Herrera - Martial, Rooney, Mkhitaryan - Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic ”plăteşte” mai mult de jumătate din suma de transfer pentru Paul Pogba! Cum este posibil aşa ceva? Din vînzarea de tricouri! Fanii cumpără pe bandă rulantă replici cu tricoul ce-l va purta starul suedez în noul sezon. 

Clubul a înregistrat vînzări record în ultima săptămînă pentru tricoul suedezului: 90.000.000 de euro au platit în total fanii lui Ibrahimovic şi ai lui United!

O sumă incredibilă, cu ajutorul căreia, oficialii englezi vor plăti o mare parte din transferul lui Paul Pogba la Manchester United. 120.000.000 de euro este suma pentru care Juventus şi United au bătut palma în schimbul mijlocaşului francez.