Sport
notix pixel id

Cum poate ajunge Cristina Neagu de la 17.000 de euro lunar la sub 1.000 + challenge-ul lansat din propria sufragerie. VIDEO

24.03.2020 | 17:09
Cum poate ajunge Cristina Neagu de la 17.000 de euro lunar la sub 1.000 + challenge-ul lansat din propria sufragerie. VIDEO
Cristina Neagu a fost aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii. FOTO: Sportpictures
ADVERTISEMENT

Competițiile sportive au fost suspendate pe teritoriul României din cauza pandemiei de coronavirus, iar situația ar putea afecta substanțial încasările jucătorilor. Cristina Neagu, cu un salariu de 17.500 de euro pe lună, va câștiga aproximativ 4.000 de lei dacă CSM București va hotărî intrarea sportivilor în șomaj tehnic.

Salariul Cristinei Neagu poate ajunge la 4.o00 de lei

Cristina Neagu a fost aleasă de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii, record pentru disciplina sportivă, motiv pentru care salariul din contractul cu CSM București este peste media încasărilor jucătorilor din România.

Totuși, din cauza pandemiei de coronavirus, care a suspendat competițiile și, în același timp, încasările cluburilor, Cristina Neagu ar putea ajunge de la un salariu de 17.500 de euro pe lună, la sub 1.000, aproximativ 4.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Situația se va aplica dacă CSM București va suspenda contractele sportivilor, ce ar duce la intrarea acestora în șomaj tehnic și, în același timp, reducerea salariilor la 75% din mediul brut pe economie.

Două cluburi din Liga națională de handbal feminin, Dinamo și SCM Craiova, au anunțat în această perioadă suspendarea angajaților.

ADVERTISEMENT

Challenge-ul lansat de Cristina Neagu

În perioada suspendării competițiilor, sportivii au lansat, pe rețelele de socializare, un nou trend, care are, mai degrabă, legătură cu fotbalul: „dublele” cu rola de hârtie igienică.

Cristina Neagu a acceptat noua provocare din mediul online, însă, la scurt, a decis să lanseze un nou challenge, potrivit pentru handbal.

ADVERTISEMENT

Hai și cu un #handballchallenge de acasă! Distanța de 2-3 metri, ca să nu fie prea ușor! Dacă reușești, pune filmulețul în comentarii!#handballchallenge from home. Let’s not make it too easy, keep a distance of 2-3 meters. If you make it, let me see your video in comments!⬇️⬇️⬇️

Posted by Cristina Neagu on Tuesday, March 24, 2020

Hai și cu un handbal challenge de acasă! Distanța de 2-3 metri, ca să nu fie prea ușor! Dacă reușești, pune filmulețul în comentarii!”, a scris Cristina Neagu pe Facebook, alături de materialul video în care lansează noua provocare.

CSM București, echipa la care Neagu evoluează din 2017, este pe primul loc în clasamentul Ligii naționale de handbal feminin, la egalitate de puncte cu SCM Râmnicu Vâlcea, și a obținut calificarea în sferturile Ligii Campionilor, unde urmează să întâlnească Gyor.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik