Mama lui Octavian Popescu recunoaşte: “Tavi e dorit de FCSB!” Piţurcă i l-a servit lui Gigi Becali: “Am semnat recent cu Giovanni Becali!” Prima reacţie a fotbalistului de la U Craiova. EXCLUSIV

EXCLUSIV FANATIK
Marian Popovici   
în FCSB
04/02/2020, 11:52
Mama lui Octavian Popescu recunoaşte: “Tavi e dorit de FCSB!” Piţurcă i l-a servit lui Gigi Becali: “Am semnat recent cu Giovanni Becali!” Prima reacţie a fotbalistului de la U Craiova. EXCLUSIV EXCLUSIV FANATIK

Octavian Popescu ar putea fi lovitura dată de Gigi Becali celor de la Universitatea Craiova. Jucătorul în vârstă de 17 ani este una dintre promisiunile din fotbalul românesc și ar putea semna cu FCSB, fiind ghidonat spre echipa roș-albastră chiar de Victor Pițurcă, fostul antrenor al Universității Craiova și recent “împăcat” cu patronul FCSB, Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 1,45 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!


Cum poate ajunge Octavian Popescu de la U Craiova la FCSB: “Mai am contract până în vară, nu ştiu ce va fi!”

Din informaţiile FANATIK, Victor Piţurcă l-a ghidat pe tânărul fotbalist al Craiovei spre firma de impresariat controlată de Giovanni Becali, iar celebrul impresar a luat hotărârea să îl ducă la FCSB, echipă patronată de vărul său, Gigi Becali.

Octavian Popescu a vorbit pentru FANATIK despre situaţia sa contractuală cu Universitatea Craiova: “Eu mai am contract până în vară cu Universitatea Craiova, mă antrenez aici, nu pot să ştiu ce va fi.

Am văzut ce a apărut că mă vrea FCSB, dar nu pot să vorbesc de acest subiect. Este adevărat că am semnat recent cu firma domnului Giovanni Becali, dar eu acum sunt sub contract cu U Craiova”, a fost reacţia fotbalistului.

“Este dorit de FCSB, dar vom vedea ce va fi!”

Mama fotbalistului în vârstă de 17 ani a vorbit pentru FANATIK despre un posibil transfer al lui Popescu la FCSB şi recunoaşte interesul roş-albaştrilor pentru jucător: “Da, este dorit de FCSB, dar nu ştiu ce va fi pentru că el are contract cu Universitatea Craiova până în vară. El este impresariat de domnul Giovanni Becali şi dânsul ştie mai bine ce se întâmplă”, a spus Laura Popescu.

Mama lui Octavian Popescu recunoaşte:
Mama lui Octavian Popescu recunoaşte: “Tavi e dorit de FCSB!” Piţurcă i l-a servit lui Gigi Becali: “Am semnat recent cu Giovanni Becali!” Prima reacţie a fotbalistului de la U Craiova. EXCLUSIV

Puştiul în vârstă de 17 ani ar putea ajunge sub comanda lui Bogdan Argeş Vintilă încă din această iarnă, însă transferul ar putea să agite apele în Oltenia. Din informaţiile noastre, jucătorul a semnat actele de transfer la Universitatea Craiova de la Regal Bucureşti, însă nu a semnat şi noul contract cu “Ştiinţa”, motiv pentru care ar putea să fie transferat gratis la roş-albaştrii.

Un nou transfer ca şi cel al lui Andrei Vlad? “A fost o operaţiune între agenţii de jucători şi cluburi”

Este un traseu asemănător cu cel pe care l-a avut portarul Andrei Vlad la FCSB. În 2017, tânărul portar de la Universitatea Craiova şi-a reziliat unilateral contractul cu oltenii şi a plecat la FCSB după ce roş-albaştrii au plătit 400.000 de euro. Marcel Popescu, la vremea aceea, manager general la Craiova a dezvăluit modul în care s-a făcut mutarea:

“A fost o operaţiune între agenţii de jucători şi cluburi. Jucătorul a fost o victimă, iar acum acest club va fi primit şi mai ostil decât înainte. Suma plătită nu este o sumă de transfer, pentru că la finalul sezonului, el devenea liber de contract, iar orice club plătea 50.000 de euro îl lua.

Suma de 400.000 de euro consemnează daunele şi prejudiciile care s-au adus clubului nostru. E o situaţie în premieră naţională când un jucător component al naţionalelor de juniori dezertează în felul acesta”, a spus Marcel Popescu.

Piţurcă l-a lăudat pe Popescu în luna noiembrie: “Puteau să se impună să joace, dacă veneau mai devreme la echipă”

Trei ani mai târziu, oltenii ar putea să păţească şi cu Octavian Popescu ceea ce au păţit cu Andrei Vlad, însă de data asta să nu mai încaseze niciun ban. Victor Piţurcă l-a lăudat public pe Octavian Popescu în luna noiembrie, când era antrenorul Universităţii Craiova:

“Acum am mai cooptat la echipa mare doi jucători, Danciu și Popescu. Mi-a plăcut foarte mult cum au evoluat la echipa a doua. Şi aici o să fie o concurenţă. Asta se întâmplă în acest moment.

Danciu şi Popescu sunt mai mari decât Baiaram. Ei au împlinit 17 ani. Aceşti copii sunt foarte talentaţi, foarte buni. Puteau chiar să se impună să joace, dacă veneau mai devreme la echipă”, mai spunea Pițurcă atunci.

Însă, Piţi a plecat la începutul anului 2020 de la Universitatea Craiova. Antrenorul oltenilor şi-a reziliat contractul cu o zi înainte de reunirea echipei, motivând că cei din conducerea echipei nu au făcut eforturile de a crea o echipă care să se bată la titlu.

  • 17 ani are Octavian Popescu
  • 400.000 de euro a plătit FCSB pentru Andrei Vlad în 2017

 

Închide ×