Fotbal intern

Cum poate FCSB să-i aducă titlul Craiovei! Toate calculele pentru finalul sezonului

19.07.2020 | 22:44
Cum poate FCSB sai aduca titlul Craiovei Toate calculele pentru finalul sezonului
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova e mai aproape ca niciodată de a câștiga titlul în Liga 1, după o pauză de 29 de ani.

În urma victoriei cu FC Botoșani, 2-0, oltenii par că sunt la mâna lor, în timp ce rivalii de la CFR Cluj mai au de jucat trei meciuri, pentru că partida cu FCSB nu s-a mai disputat din cauza cazurilor de coronavirus de la club.

ADVERTISEMENT

FCSB îi poate oferi pe tavă titlul oltenilor în cazul unei victorii cu CFR Cluj și în cazul în care Craiova câștigă disputa cu Astra Giurgiu din penultima etapă a campionatului.

Toate calculele la titlu! Craiova mai aproape ca niciodată de trofeu

Universitatea Craiova are toate motivele din lume să spere la titlul de campioni în Liga 1, iar o victorie cu Astra Giurgiu ar putea fi de ajuns în cazul oltenilor, dacă FCSB se va impune în meciul direct cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

În caz contrar, oltenii vor juca cu titlul pe masă în Bănie, în ultima etapă a campionatului, contra rivalilor de la CFR. În momentul de față, Craiova are patru puncte în fața CFR-ului, dar clujenii au un meci mai puțin.

Programul Craiovei:

  • Astra Giurgiu – Craiova (25.07.2020)
  • Craiova – CFR Cluj (01.08.2020)

Programul CFR-ului:

  • CFR Cluj – FC Botoșani (26.07.2020)
  • FCSB – CFR Cluj (se va juca la o dată anunțată ulterior de LPF)
  • Craiova – CFR Cluj (01.08.2020)
ADVERTISEMENT
Clasamentul după etapa 8 din play-ou. CFR Cluj nu a jucat cu FCSB. Sursă foto: flashscore
Clasamentul după etapa 8 din play-ou. *CFR Cluj nu a jucat cu FCSB. Sursă foto: flashscore

Craiova ține cu Sepsi în finala Cupei României

Universitatea Craiova va ține cu Sepsi în finala Cupei României cu FCSB, pentru că o eventuală victorie a covăsnenilor îi va obliga pe jucătorii vicecampioanei României să tragă tare pentru a prinde un loc de cupe europene, ceea ce ar însemna un meci mult mai animat cu CFR Cluj.

În cazul în care Craiova va avea un avantaj de trei puncte înaintea jocului direct cu CFR Cluj, oltenii își permit să piardă meciul și cu 1-0, pentru că au avantajul meciului direct din play-off, și anume 3-2 în „Gruia”.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, CFR Cluj este obligată să câștige toate meciurile până la finalul sezonului, inclusiv cel din Bănie cu Universitatea Craiova, pentru a obține titlul de campioană.

Totuși, dacă oltenii vor pierde meciul cu Astra, CFR-ul își permite și un egal în ultima etapă, în condițiile în care ar câștiga meciurile cu FCSB și cu Astra Giurgiu.


  • (P) Cota BETANO pentru Astra – U Craiova: 1,77 este cota pentru “sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT