News

Cum poate fi numită Codruța Kovesi procuror șef european de acum! Demersul care face furori în online

31.03.2019 | 15:38
Cum poate fi numita Codruta Kovesi procuror sef european de acum Demersul care face furori in online

S-a găsit o soluție pentru ca Laura Codruța Kovesi să fie numită chiar acum în funcția de procuror european! Liviu Dragnea și PSD au parte de emoții mari. Membru USR, Andrei Caramitru, surprinde cu propunerea inedită găsită pentru a nu mai aștepta rezultatul negocielilor din Parlamentul European și Comisia Europeană. Acesta susține faptul că Laura Kovesi ar ajunge direct în poziția de procuror european dacă Jean Francois s-ar retrage din funcție.

Cum poate fi numită Codruța Kovesi procuror șef de acum? S-a găsit soluția

Andrei Caramitru, membru USR, aduce un scenariu în prim-plan care ar aduce-o pe Laura Codruța Kovesi direct în funcția de procuror european. Totul se poate întâmpla dacă francezul Jean Francois, contracandidatul său, s-ar retrage din fucnție. „Un om poate – printr-un gest de onoare – să elimine atacul penalilor PSD/ALDE împotriva lui Kovesi și sa o numească direct Procuror European. Jean-Francois Bohnert.

Prin retragerea lui din cursă – Kovesi ar deveni procuror european. (ideea este a lui Cătălin Teniţă) Haideți să îi scriem direct pe messenger. Textul sugerat e mai jos. Îl aveți și în comment pentru copy-paste mai ușor. Dați vă rog SHARE masiv să fim mulți. Cher Mr. Bohnert”, este mesajul lui Caramitru Jr.

Care este soluția pentru a o aduce la Kovesi acum în funcția de procuror european?
Care este soluția pentru a o aduce la Kovesi acum în funcția de procuror european?

CTP, despre Laura Codruța Kovesi

“Ce s-a întâmplat acolo? Dumneavoastră de ce credeți că au ținut-o șapte ore acolo, ce credeți că s-a întâmplat? (Răspunde Cosmin Prelipceanu: Ca să numere jurnaliștii orele). Exact. Foarte bine. În cazul de față, mesajul era chiar numărul de ore. Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. A fost ținută 7 ore? Păi asta înseamnă că e o problemă, domnule! Înțelegeți?

Timpul este o idee manipulatorie veche, de pe vremea Securității, din anii 50. Securitatea spunea: dacă ați ajuns la noi, sigur ați făcut ceva! La noi n-ajunge nimeni degeaba! Acest sentiment vrea să-l transmită Secția în clipa de față: Domnule, au ținut-o 7 ore! Îți dai seama, câte păcate are! Acesta este mesajul”, a spus Cristian Tudor Popescu.