Sport

Cum poate lua FCSB campionatul? Un fost antrenor al roș-albaștrilor a dat verdictul: ”Un duș rece cu Rapid”

Chiar dacă a fost învinsă de Rapid, scor 4-0, FCSB are patru puncte în fața echipei giuleștene și este favorită la câștigarea campionatului.
13.03.2024 | 22:38
Cum poate lua FCSB campionatul Un fost antrenor al rosalbastrilor a dat verdictul Un dus rece cu Rapid
Cum poate lua FCSB campionatul? foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB va debuta în play-off împotriva lui Sepsi OSK, duminică, 17 martie, de la ora 21:00. Elevii lui Charalambous au patru puncte avantaj față de rivalii din Giulești, după înjumătățirea punctelor.

Cum poate lua FCSB campionatul? Răspunsul dat de Nicolae Dică

Plecat recent de la FC Voluntari, Nicolae Dică a vorbit despre situația celor de la FCSB. Fostul antrenor al echipei roș-albastre crede că este foarte important ca elevii lui Charalambous să câștige primele trei partide din play-off pentru a spera la campionat.

ADVERTISEMENT

”A venit acest duş rece pentru cei de la FCSB, dar au şanse mari de a câştiga în continuare campionatul pentru că au un lot bun.

Au arătat pe parcursul acestui campionat constanţă în jocuri şi rezultate. Eu cred că a fost doar un accident acest meci cu Rapidul. 

ADVERTISEMENT

Primele trei jocuri vor fi foarte importante pentru ei. Dacă vor câştiga cele trei jocuri, sunt campioni, eu aşa cred, vor fi campioni dacă vor reuşi să facă nouă puncte.

Rapid arată foarte bine, au adus jucători cu calitate de la mijloc în sus, care pot face diferenţa, s-a văzut, au fanii alături de ei, sunt uniţi şi sunt o nucă tare, cum sunt şi cei de la CFR”, a declarat Nicolae Dică, pentru Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Comparație între Florinel Coman și Albion Rrahmani

Nicolae Dică a analizat și cei mai în formă jucători ai celor două contracandidate la primul loc în SuperLiga, Florinel Coman și Albion Rrahmani.

”Coman este într-o formă foarte bună, practic. Pe noi ne-a bătut singur cu două execuţii senzaţionale. Şi Rrahmani îmi place de la Rapid. Este un atacant cu calitate, cu viteza, cu execuţie, un jucător foarte bun.

ADVERTISEMENT

Dar, dacă e să aleg dintre cei doi, aș merge pe Florinel Coman. E român de-al nostru”, a mai adăugat Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 3,60 este cota pentru „X” la meciul FCSB - Sepsi